Speltips 19/8 Sassuolo – Inter Italienska Serie A

Speltips 19/8 Sassuolo – Inter Italienska Serie A | Inter som är en favorit till att vinna ligan efter Juventus inleder sin säsong med en bortamatch mot Sassuolo.

Sassuolo har släppt en del viktiga spelare. Bland annat Defrel, Acerbi och Politano som är utlånad till självaste Inter. Hur Sassuolo kommer att leverera den här säsongen är oklart. Man har värvat mittfältstalangen Locatelli från Milan, och även förstärkt truppen med Kevin Prince Boateng, Babacar och Di Francesco. Under senare år så har Sassuolo etablerat sig som ett mittenlag i Serie A efter att ha blivit uppflyttade från Serie B. I dagsläget så är det oklart var Sassuolo kommer att hamna i tabellen men vi tror definitivt att de blir ett mittenlag på den nedre halvan av tabellen. En tuff säsongspremiär mot Inter väntar och det gäller att leverera direkt.

Inter är topptippade till att vinna Serie A efter Juventus. Inter har gjort riktigt bra värvningar under säsongens transferfönster. Man har hämtat Asamoah från Juventus, Keita Baldé, Radja Nainggolan, Sime Vrsaljko och Politano vilket är en hel del bra spelare och tillskott som definitivt kommer att höja klubben. Man gjorde en bra insats under föregående säsong och plockade en Champions League-plats och var länge med i toppstriden som var mellan Juventus, Napoli och Inter. Man inleder säsongen med en bortapremiär och är storfavoriter inför mötet.

Speltips 19/8 Sassuolo – Inter Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,59 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror att den här matchen blir passiv från start från Sassuolos sida och Inter kommer att ånga på och plocka tre poäng utan några problem. Chanser kommer att skapas även från Sassuolos sida men Inter är nivåer bättre och kommer att plocka hem tre poäng.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Bortalaget vinner | Odds 1,59 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar