Speltips 19/8 Manchester City – Huddersfield Town

Speltips 19/8 Manchester City – Huddersfield Town | Manchester City fick en stark inledning på säsongen medan Huddersfield fick det tufft hemma mot Chelsea.

Manchester City hade en fin inledning på säsongen och lyckades slå Arsenal på Emirates Stadium med 0-2 och hade kontroll på matchen och skapade många chanser. Pep Guardiola är en mästare på possession-spel och lyckades slå Unai Emery på sin egen Premier League-debut som tränare för Arsenal. Man City är favorit att vinna ligan även i år och har förstärkt sin trupp med Riyad Mahrez som kommer att stå för sina mål och assist från högerkanten. Man City har en bra lagbredd både när det gäller kvalité och kvantitet och vi ser de som den självklara favoriten till att vinna ligan 2018/19.

Huddersfield Town har en tung inledning på säsongen och åkte på en 0-3 förlust framför egen publik på hemmaplan mot Chelsea som var flera nivåer bättre än Huddersfield. Huddersfield hade en bra inledning på förra säsongen och var uppe bland topplagen under de första 2-3 månaderna men lyckades tyvärr inte hålla sig kvar längre än så och sjönk ända ner till en 16e plats med enbart 3 poängs försprång från 18e platsen som innebär degradering till Championship. Om Huddersfield ska lyckas klara av kontraktet och spela kvar i Premier League även nästa säsong så gäller det att man spelar en bättre defensiv fotboll och det gjorde man periodvis under förra säsongen. Det blir en tuff match mot Manchester City och det ska mycket till för att man ska plocka poäng.

Speltips 18/8 Chelsea – Arsenal Londonderby

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål i första halvlek – Över 1,5 (1,93 gånger insatsen)
Motivering | Manchester City är storfavoriter till att vinna ligan och även den här matchen och efter att ha fått en 0-2 vinst borta mot Arsenal så ska det mycket till för att man ska tappa poäng i den här matchen. Huddersfield fick en tuff inledning och med tanke på detta så tror vi stenhårt på att Manchester City vinner utan problem och att det här blir en målrik historia.

Matchen startar 14:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål i första halvlek – Över 1,5 | Odds 1,93 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar