Speltips 19/8 Lyon – Bayern München | CL semifinal

Speltips 19/8 Lyon - Bayern München | CL semifinal

Speltips 19/8 Lyon – Bayern München | CL semifinal
Det är dags för den andra semifinalen där Lyon ställs mot en av favoriterna till att vinna Champions League, nämligen ingen mindre än Bayern München.

Lyon dyker upp som en underdog i detta möte. Men med tanke på tidigare enkelmöten i Champions League i år så vet vi att vi aldrig kan räkna bort något lag, speciellt inget lag som Lyon som slagit ut både Juventus och Manchester City som är två riktigt stora topplag. Lyon har lyckats med sitt solida försvarsspel och effektiva anfallsfotboll ta sig så här långt och det vore inte helt osannolikt att man skulle slå ut även Bayern München. Med tanke på att det är ett enkelmöte så kan det gå hur som helst. Man saknar inga spelare inför detta möte och har en riktigt bra trupp. Spelare som visat sig vara otroligt starka på sistone är Memphis Depay, Cornet och även Denayer. Man har många egenskaper i registret och kommer satsa på att som vanligt skapa kontringar mot motståndarlaget, något som man är experter på.

Bayern München kan vara de laget som gjort den starkaste prestationen hittills. Att tvåla dit FC Barcelona med hela 2-8 är en otroligt märklig och samtidigt ovanlig siffra när det kommer till CL-slutspel. Man lyckades ta sig an spanjorerna med bravur och många spelare visade på storform. Nu ställs man mot ett Lyon som har visat sig att man absolut inte kan underskatta på förhand. Ska man lyckas ta sig vidare mot Lyon så gäller det att man fortsatt spelar kreativt som man brukar och ser till att straffa Lyon när man lyckas ta bollen efter hög press. Tyskarna är otroligt rutinerade och har all anledning att vara favoriter i detta möte.

Speltips 19/8 Lyon – Bayern München | CL semifinal

Sannolikhetsbedömning 2,5 av 5 | Handikapp Lyon (+2) (2,27 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Vi tror att sagan för Lyon tar slut här i semifinalen trots alla skrällar hittills i Champions League. Bayern München är favorittippade men Lyon är inte allt för enkla att skaka bort och därför så väljer vi att spela på Handikapp Lyon (+2) som ger 2,27 gånger pengarna. Ett mer spelvärt tips finns inte på den här matchen.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar