Speltips 19/7 FC Köpenhamn – KuPS Europa League-kval

Speltips 19/7 FC Köpenhamn – KuPS Europa League-kval | Första mötet slutade 0-1 på bortaplan till Köpenhamn som också var favoriter inför mötet. KuPS behöver trycka in 0-1 för att kunna ta sig till förlängning minst och med tanke på Köpehamns favoritskap inför matchen så blir det en svår men inte omöjlig uppgift för det finska KuPS.

FC Köpenhamn har inlett danska Superligan med en förlust och man befinner sig just nu i en svacka. Man har förlorat 3/6 matcher, spelat oavgjort en och förlorat två stycken vilket är ett svagt resultat för att vara FC Köpenhamn. Man lyckades ta med sig en vinst i första mötet mot KuPS efter ett sent mål och man spelar inte en övertygande fotboll i dagsläget. Man har hållit nollan enbart en av dessa sex matcher och behöver helt klart höja sig defensivt främst, men även offensivt.

KuPS har haft det lite tuffare än Köpenhamn. Man har åkt på 3 förluster, två oavgjorda matcher och enbart en vinst i de sex senaste matcherna. Att åka till Köpenhamn och vinna en måstematch är definitivt en tuff uppgift att lösa. Man har ändå lyckats göra 5 mål totalt i dessa 5 matcher vilket är ett godkänt resultat, men dock ska man veta att det inte är i närheten av lika bra motstånd som man ställs mot i ett Europa League-kval och framförallt inte lika bra som Köpenhamn. Hur KuPS löser uppgiften återstår att se, men en sak som är säker är att det inte är en enkel sådan.

Speltips 19/7 FC Köpenhamn – KuPS Europa League-kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2.5 (2,60 gånger insatsen)
Motivering | Första mötet slutade 1-0 till Köpenhamn efter ett mål sent in i matchen och Köpenhamn har sett under 2.5 mål i 3 av sina 5 senaste matcher. KuPS har spelat under 2.5 i 4 av sina 5 senaste matcherna och med tanke på att det här är en utslagsmatch så ser vi ett resultat där det blir under 2.5 mål som ett sannolikt utfall i den här matchen.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Under 2.5 | Odds 2,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar