Speltips 19/6 Ryssland – Egypten VM Grupp A Omgång 2

Speltips 19/6 Ryssland – Egypten VM Grupp A Omgång 2 | Efter en otroligt stark invigningsmatch av Ryssland så är det dags för värdnationen att ställas emot Egypten. När Egypten spelade mot Uruguay så var man nära på att plocka en poäng, men det räckte tyvärr inte hela vägen och Jose Gimenez gjorde mål i den 89e minuten.

Ryssland som värdnation inledde VM precis som det ska inledas. En vinst med många mål gjorda och inga mål insläppta. Putin bjöd även på ett leende från läktarplats och då vet man att VM har börjat. Ryssland inledde otroligt starkt och lyckades skapa många chanser och skaka Saudiarabien som var chanslösa mot Ryssland när de anföll. Två spelare som utmärkte sig var Denis Cheryshev och Artem Dzyuba. Bägge spelarna började på bänken och hoppade in i minut 24 respektive 70 och bägge lyckades hitta nätet. Cheryshev lyckades göra två mål och Dzyuba gjorde ett.

Egypten inledde otroligt starkt mot gruppfavoriten Uruguay men tyvärr så räckte det inte hela vägen. Uruguay hade något mer övertag än Egypten men Egypten lyckades skapa sina chanser och stod upp väldigt bra trots att världsstjärnan Mohamed Salah satt på bänken pga skada. Inför matchen mot Ryssland så har det spekulerats kring att Mohamed Salah är spelklar, men inget vet vi ännu. Egypten spelar en måstematch där de måste plocka med poäng och skulle laget förlora så kan man nästan på förhand konstatera att de åker ut. Uruguay spelar mot ett otroligt svagt Saudiarabien och vinner de matchen där så står de på sex poäng vilket innebär att Egypten inte har råd att förlora denna match.

Vi tror på en match där Ryssland går in med samma inställning som de gjorde i första matchen och de kommer inte backa. Egypten kommer att vara något mer försiktiga av naturliga skäl inledningsvis och kommer låta Ryssland anfalla och om Mohamed Salah spelar så kommer han att bli ett starkt kontringsvapen som behövs mot ett lag som Ryssland. Ryssland hade inte det bästa försvaret trots en 5-0 seger och med tanke på att Egypten stod upp bra mot Uruguay så är detta en öppen match.

Speltips 19/6 Ryssland – Egypten VM Grupp A Omgång 2

Matchen mellan Ryssland – Egypten startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Oavgjort (3,20 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Denis Cheryshev – över 1.5 skott på mål (2,40 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3,20 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Denis Cheryshev – Över 1.5 skott på mål | Odds 2.40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar