Speltips 19/6 Colombia – Japan VM Grupp H Omgång 1

Speltips 19/6 Colombia – Japan VM Grupp H Omgång 1 | Första matchen i grupp H Består av ett offensivt Colombia som möter ett strategiskt och defensivt Japan.

Colombia har Haft helt okej resultat i sina 5 senaste matcher. Man har 1 förlust, 2 vinster och 2 oavgjorda matcher. Vad som är bra är att Colombia ofta gör en hel del mål men försvarsspelet har varit betydligt sämre. Det har inneburit att Colombia behövt fokusera mer på defensiven och då har man spelat oavgjort de två senaste matcherna mot Egypten och Australien utan att ha släppt in något mål. Colombia kommer att ställa upp med en bra trupp som är offensivt balanserad. Man har världsstjärnor i anfallet som Luis Muriel, Radamel Falcao som står för den kliniska biten när det kommer till avslut och målskyttet. Bakom sig har man Juan Cuadrado och James Rodriguez som ska stå bakom alla framspel och mönsterbrytningar i Japans försvar.

Japan har för närvarande en dålig form, man har förlorat 3, vunnit 1 och spelat oavgjort en match mot Mali. Man har Släppt in 9 mål på de 5 senaste matcherna som är långt ifrån ett starkt facit och om Japan ska ha en chans att ta sig vidare så gäller det att ta poäng mot Colombia. Gruppen består av Colombia, Japan, Polen och Senegal som är en betydligt jämn grupp där Colombia dock är favoriten att ta sig vidare. När det kommer till de resterande tre lagen så har de mycket att göra upp om och gruppen är långt ifrån förutsägbar.

Inför matchen mellan Colombia och Japan så tror vi på att Colombia drar det längsta strået med tanke på lagets form kontra Japans. Colombia är även laget som är bäst på papper och med de offensiva krafter som man har så tror vi att det blir väldigt svårt för Japan att plocka poäng, men i årets VM-upplaga så har vi sett större skrällar än så här.

Speltips 19/6 Colombia – Japan VM Grupp H Omgång 1

Matchen mellan Colombia – Japan startar 14:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Colombia vinner (1,75 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål, 2 eller 3 (1,88 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Colombia vinner | Odds 1,75 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål, 2 eller 3 | Odds 1.88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar