Speltips 19/5 Chelsea – Manchester United FA Cup

Speltips 19/5 Chelsea – Manchester United FA Cup | Äntligen matchen som många fans har väntat på. FA Cup-finalen mellan Chelsea och Manchester United. Kvällens match innebär en ytterligare chans för bägge storklubbarna att plocka hem en titel.

Chelsea har haft en väldigt oviss säsong där de minst sagt haft obalanserade prestationer. Det är mycket som inte har stämt och man parkerade till slut på en femteplats som innebär spel i Europa League under kommande säsong. Chelsea är en alldeles för stor klubb för att få säsongen som godkänd och självklart är det en stor skara fans som är besvikna. Under kvällens finalmatch i FA-cupen så är Chelsea hungriga efter en vinst och framför allt en titel. Senast bägge lagen möttes i Premier League så slutade det 2-1 till Manchester United efter att Chelsea tappat 0-1 ledningen på Old Trafford. Chelsea är ett lag som kan överraska och med Hazard och Willian på kanterna så kan man infektera nästan vilket försvar som helst. Ikväll gäller de att bägge har en bra dag, då har Chelsea en fin chans att avsluta säsongen med en titel för klubben och inte allra minst för fansen.

Manchester United har haft en bra säsong på pappret men har fått stå ut en hel del kritik för att laget förlitar sig alldeles för mycket på individuella prestationer, vilket jag delvis kan hålla med om. Mourinho har ett stort lagbygge med nya spelare på varje del av planen och det är en stor anledning till att laget inte är så ihopsvetsade som de kanske bör vara med tanke på individuella kvaliteterna. Det är samtidigt individuella kvaliteterna som avgjort och med Alexis Sanchez, Lukaku och Pogba i truppen så är det en självklarhet att individuella prestationer kommer vara avgörande i Manchester Uniteds matcher. Man United har haft en stark säsong och självklart en godkänd sådan. Ikväll har de möjlighet att ro hem FA Cupen och jag är övertygad om att Mourinho kommer göra allt för att kamma hem den.

Inför kvällens finalmatch som kickar igång 18:15 så förutspår vi en tuff match med två hungriga lag som kommer spela ett aggressivt försvarsspel. Chelsea är något mer offensivt balanserade och de kommer att ta sig runt Uniteds ytterbackar och det kommer att leda till många inlägg där både Eden Hazard och Willian gillar att utmana sina försvarare. Utifrån vår analys så har vi tagit ut två speltips.

Speltips 19/5 Chelsea – Manchester United FA Cup

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Bådalagen gör mål – Ja (1,95 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (3,15 gånger insatsen)

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 1,95 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3,15 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar