Speltips 19/4 Burnley FC – Chelsea FC

Speltips 19/4 Burnley FC – Chelsea FC. Nu är det dags att rikta fokus mot Turf Moor där hemmalaget Burnley gästas av londonlaget Chelsea.

Burnley har varit otroligt starka den här säsongen och har lyckats ställa till det för de flesta topplagen. Idag är man på en sjundeplats med 52 poäng med 2 poäng bakom Arsenal som har en kvalplats till Europa League. Lyckas Burnley ta sig till Europa så vore det sensationellt med tanke på deras spelmodell där det är ett måste att ge 110% för att lyckas.

Burnley står lågt med sin backlinje långa stunder av matcherna och förlitar sig på ett kontringsspel som har visat sig vara otroligt givande och effektivt. Med Gudmundssons känsliga högerfolk och Aaron Lennons snabbhet så har man lyckats med kontringsspelet som måste fungera om man står så pass lågt med sin backlinje som Burnley gör.

Det är 5 omgångar kvar i Premier League för de flesta lagen och det blir otroligt spännande att se hur Burnley lyckas ta Europa League-kvalplatsen. Burnley har vunnit sina fem senaste Premier League-matcher och vi tror definitivt att vi kan vänta oss stark insats de sista fem omgångarna.

Chelsea har det inte gått lika bra för sett till att de på pappret är ett av ligans starkare lag. Antonio Conte har haft en hel del problem med anfallsspelet under säsongen och inte minst efter att Diego Costa har gått från att ha blivit utebliven från truppen till att flytta till sin gamla klubb Atletico Madrid.

På pappret är Chelsea ett otroligt balanserat lag där defensiven och offensiven ska fungera bra, vilket det också stundtals har gjort men allt för ofta bränner man sina chanser och släpper in mål i egen kasse pga bristande passningsspel. Om det beror på att laget inte har en bra sammanhållning eller att Antonio Conte tappat förtroendet från spelarna är högst oklar.

Vi tror att Chelsea kommer vara det spelande laget medan Burnley med sitt aggressiva försvarsspel håller tätt vilket gör det svårt för Chelsea att ta sig igenom Burnleys backlinje. Matchen kickar igång

Speltips 19/4 Burnley FC – Chelsea FC

Torsdagens fokusmatch kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen.Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

I vanliga fall så har vi ett högsannolikt speltips och ett rimligt, men i kvällens match bjuder Betsson på två odds som är högsannolika, så vi väljer därav att bjuda på två speltips som är högsannolika. Kommentera gärna nedan om ni har önskemål på andra typer av spel.

Speltips A | Högsannolik | Dubbelchans – Hemmalaget vinner/Oavgjort (Ger 1,85 gånger pengarna)
Speltips B | Högsannolik | Antal hörnor – Över 10 (Ger 1,85 gånger pengarna)

Dubbelchans – Hemmalaget vinner/Oavgjort | Odds 1.85 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal hörnor – Över 10 | Odds 1.85 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar