Speltips 18/10 | Chelsea FC – AS Roma

Speltips 18/10 | Chelsea FC – AS Roma blir en av höjdpunkterna ikväll om man kollar på resten av matcherna som spelas i Champions League ikväll. Två lag som är vana att spela i Europa och har flera gånger tagit sig vidare till slutspel i turneringen. Grupp C består av Chelsea, Roma, Athletico Madrid, Qarabag vilket är en ganska svår grupp. Dock har båda dessa lagen tagit täten med 6 och 4 poäng framför Madrid som har 1 poäng.

Båda lagen behöver kvällens poäng för att ha större chans för fortsatt spel turneringen. Tar Madrid fullpott ikväll mot Qarabag så har dom 4 poäng och är nära både första och andra platsen. Därför är kvällens resultat också viktig för dessa lagen.

Chelsea har inte kommit jätte långt i CL de senaste men samtidigt vann dom Premier League förra säsongen och fullständigt dominerade de andra lagen. Dom känns helt klar bättre och vassar detta året och skulle kunna ta sig ganska långt i turneringen. Som oftast så brukar inte Engelska lag placera sig så jätte bra i CL men det känns som att Chelsea, Tottenham, City, United och Liverpool känns taggade i år vilket kan bli roligt att följa. Speciellt när den engelska fotbollen ställs mot Spansk, Fransk och Italiensk fotboll.

Roma går bra i Serie A och ligger på en jämn femteplats och Europa Plats. Men frågan är om Roma har det som krävs för att ta sig långt i Champions League detta året eller om man behöver få ett bättre lag för att kunna konkurrera mot de andra storlagen.

Vi tror på en match som kan gå lite hur som helst men förmodligen kommer Chelsea ha övertaget och Roma gå på kontringar och satsa mycket på frilägen. Därför tror vi också på att det kommer att komma en hel del målchanser och roliga lägen i matchen. Vi tror också på att det kommer att bli en hel del mål. Vårat Speltips 18/10 | Chelsea FC – AS Roma blir Över 1.5 mål i första halvlek. Det spelar ingen roll vilket lag som lägger mål utan det behöver helt enkelt bli två mål i första halvlek. Vi tänker spela hos Mobilebet till ett odds om 2.60 gånger pengarna. Vi tycker detta känns mycket spelvärt. Är du ny spelare så kan du plocka hem en bonus som vi presenterar nedan. Gött att spela med lite extra pengar.

Speltips 18/10 | Chelsea FC – AS Roma

Spel: Över 1.5 mål i första halvlek
Odds: 2.60 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar