Speltips 18/10 | Benfica – United

Speltips 18/10 | Benfica – United. Detta är väldigt rolig och spännande match. Vi får följa med i Manchester Uniteds resa från Europa League till Champions League. Kanske är det Zlatan Ibrahimovic sista chans till att kunna vinna den efterlängtade CL pokalen. Frågan är om laget har vad som krävs för att faktiskt vinna denna turnering. Matchen spelas på Estádio da Luz, Lissabon.

Hur som helst så är denna matchen en av kvällen höjdpunkter. Portugal mot England vilket kan bli roligt att se. Benfica är mycket vana att spela i Champions League och de senaste åren så är dom alltid med och gör dessutom bra för sig i många matcher även mot de bättre lagen. Engelska lag är inte kända för att vara de bästa i CL och dessutom inte mot andra länder i Europa.

Denna matchen kommer förmodligen att bli ganska spännande. Vi tror på att Manchester United kommer att försöka skapa så många målchanser som möjligt och hålla ett jämt och stabilt tempo. Antagligen kommer United att pressa på rätt högt med laget för att försöka få till bra lägen och mål.

Bortalaget är helt klart favoriten i denna match och på pappret det absolut bästa laget. Däremot ska man inte underskatta Benfica som är vana vid spel i Champions League och dessutom har ett bra lag också. Benfica är kända för att ta fram talanger i generationer. På hemmplan kan alla lag bli extra bra och speciellt ett lag som Benfica.

Det spelet som vi har slängt ett extra getöga på är över 1.5 mål i första halvlek då vi tror att det kommer bli en hel del chanser från båda håll. Anledningen till att vi kör ett spel där det inte spelar någon roll vilket lag som lägger mål är just av den anledningen att båda lagen har chans att göra en bra match ikväll.

Vi kör alltså spelet över 1.5 mål i första halvlek till ett odds om 2.95 gånger pengarna hos Mobilebet som är en riktigt bra spelsida. Nya kunder kan också ta del av en betting bonus.

Speltips 18/10 | Benfica – United

Spel: Över 1.5 mål i första halvlek
Odds: 2.95 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar