Speltips 18/10 | Anderlecht – PSG

Speltips 18/10 | Anderlecht – PSG. Morgondagens match mellan dessa två lagen blir intressant. Paris Saint-Germain leder gruppen med hela sex poäng. Anderlecht har inte skrapat ihop ett enda poäng ännu i två matcher. Vi kan se att PSG just nu är riktigt heta just nu världen över. I ligan leder man enkelt och har inte förlorat en enda match hittills. Senaste Champions League matchen vann man med hela 3-0 hemma mot Tyska Bayern Munchen. Den tyska maskinen brukar vara ett av de svåraste lagen att möta i CL sammanhang. Detta visar att PSG är ett lag att räkna med och ett lag vi kommer att se växa ännu mer.

Kollar vi på Anderlecht i den Belgiska ligan så placerar dom sig just nu på en femte plats efter lag som Club Brugge, Charleroi, Antwerpen, Mouscron. Man ligger hela 9 poäng efter ligaettan Club Brugge. Så man kan summera det med att det går sådär i ligan och hittills dåligt i Champions League. Man ska dock inte underskatta de sämre lagen och speciellt inte på hemmaplan.

Inför denna matchen så känns det som att Parisarna borde vinna mot ett lag som Anderlecht och därför tror vi att det faktiskt kan bli målkalas. PSG brukar spela bäst mot de bättre lagen faktiskt men däremot tror vi ändå att PSG pressar en hel del. Man spelade 3-0 mot Bayern och 5-0 mot Celtic så  -2.5 mål PSG känns som ett värt spel. Det betyder att PSG måste vinna med 2.5 bollar i matchen ikväll. Detta till ett odds på hela 2.04 gånger pengarna hos Mobilebet som också erbjuder nya kunder bonus på första insättningen. Passa på att spela med extra pengar på fickan med en bonus på hela 100% upp till 2500kr. Tryck på hämta bonus nedan för att nyttja bonusen och spela med extra pengar.

Speltips 18/10 | Anderlecht – PSG

Spel: PSG att vinna med 2.5 mål
Odds: 2.04 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar