Speltips 18/8 Lazio – Napoli Italienska Serie A

Speltips 18/8 Lazio – Napoli Serie A | Dags för första omgången i Serie A och vi inleder säsongens första matchdag med en stormatch.

Lazio har haft en fin säsong bakom sig och man har lyckats ta sig till Europa League, vilket trots allt blev en besvikelse då man länge gick för en Champions League-plats och tyvärr så åkte man på en del förluster och poängtapp mot slutet och man hamna på samma poäng som Inter, dock hade man en bättre målskillnad men inbördes möten går först i Serie A och därav så tappade man Champions League-platsen. Man har inte gjort några större förändringar av truppen men man har hämtat in Acerbi för att förstärka backlinjen, om han startar är dock oklart. Man har även hämtat in Joaquin Correa från Sevilla och Milan Badelj från Fiorentina som är de största namnet vad gäller ankomster. Felipe Anderson och De Vrij har lämnat Lazio men är inga större förluster för romklubben. Lazio har Simone Inzaghi vid rodret och väntas vara ett tufft motstånd mot Napoli.

Napoli har hämtat in Carlo Ancelotti som ska träna och leda Napoliklubben till den ligatiteln som de saknar så mycket. Man har lagt ner över 60 miljoner euro på spelare och man har hämtat innermittfälltaren Fabian Ruiz från Real Betis, Simone Verdi från Bologna och Ciciretti från Benevento. Man förväntas spela en offensiv fotboll tillsammans som Ancelotti brukar stå för och hur långt det räcker återstår att se. Napoli har de senaste säsongerna varit väldigt hotfulla offensivt och vi kan förvänta oss ett lag som producerar många mål.

Speltips 18/8 Lazio – Napoli Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,68 gånger insatsen)
Motivering | Vi vet att Lazio och Napoli är två offensiva lag som gärna spelar offensivt under större delar av matcherna och en liknande matchbild är vad vi förväntas oss på lördag. Det är två duktiga tränare som ställs mot varandra och bägge lagen har lite svagare backlinje och därav så är det en hel del som talar för att det blir en målrik historia och det är även vad vi tror på.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,68 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar