Speltips 18/8 Chelsea – Arsenal Londonderby

Speltips 18/8 Chelsea – Arsenal Londonderby | Dags för det första Londonderbyt för säsongen och det är Chelsea som tar emot Arsenal. Chelsea vann sin första match medan Arsenal åkte på en förlust mot Manchester City.

Chelsea hade en stark premiärmatch och slog Huddersfield Town med 0-3 på bortaplan efter mål Kante, Jorginho och Pedro. Chelsea med sin nya tränare Maurizio Sarri har stora förhoppningar på säsongen och det är andra italienska tränaren i rad som tar över Chelsea och är tänkt att plocka hem titlar för londonklubben. Chelsea har blivit ifrågasatta för sitt anfallsspel inför säsongen men slog tillbaka mot kritikerna genom att göra tre mål och inte släppa in något. Matchen på lördag mot Arsenal blir en bra måttstock för bägge klubbarna.

Arsenal förlorade sin öppningsmatch i Premier League mot Manchester City trots en stark insats. Man förlorade med 2-0 på bortaplan och får redan ställas mot ett starkt Chelsea redan i andra gången och man har ett tufft spelschema direkt i inledningen av säsongen. Arsenal har en hel del spännande spelare i truppen som förväntas att blomstra ut. Özil, Aubameyang och Lacazette är några av de större namnen i klubben och det ska även bli intressant att se hur Arsenal utvecklas på plan utan Arsene Wenger som varit tränare sedan 1996 fram tills i sommar.

Speltips 18/8 Chelsea – Arsenal Londonderby

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,86 gånger insatsen)
Motivering | Chelsea hade en lättare inledning än vad Arsenal hade och lyckades plocka hem tre poäng. Arsenal har precis som tidigare år förlorat sin premiärmatch och vi tror att andra matchen blir en högintensiv match där inget av lagen spelar försiktigt. Det kommer att uppstå mycket chanser och förhoppningsvis mycket mål. Vi tror på Maurizio Sarris Chelsea som också är favorit i den här matchen och att de plockar sin andra vinst är sannolikt.

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Hemmalaget vinner | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar