Speltips 18/7 Celtic – Alashkert FC Champions League-kval

Speltips 18/7 Celtic – Alashkert FC Champions League-kval | Återigen så är det dags för Champions-League-vibbar och den här gången handlar det om ett returmöte i Champions League-kvalet mellan Celtic och Alashkert FC. Första mötet slutade 0-3 till Celtic på bortaplan vilket är ett övertygande resultat från den skotska toppklubben.

Celtic har stor erfarenhet av spel i Europa och inte allra minst Champions League. I Champions League så har Celtic spelat strax över 200 matcher vilket är en lång rad matcher på högsta nivån. Cetltic har en fin form med 6 vinster på de sju senaste matcherna och att ta sig till vidare från kvalet till ett gruppspel hade varit otroligt viktigt för klubben som på senare år sjunkit rent kvalitativt och ett avancemang hade inneburit ett steg i rätt riktning. Celtic löste första omgången utan några större problem och vi tror på mirakel, men inte på att det händer i just den här matchen.

Alashkert FC är en klubb från rumänska ligan och har inte alls mycket erfarenhet av spel ute i Europa. Nu har man dock chansen att ta sig till Champions League och skulle rumänerna lyckas med det så har vi en sensationell skräll. De har som bäst tagit sig vidare från första omgången i kvalet till Champions League men har då åkt ut i andra omgången och historian ser ut att upprepa sig. Man är dock en tvåfaldig vinnare i den rumänska ligan men trots detta så är det alldeles för stor skillnad i klass på den skotska ligan och den rumänska ligan.

Speltips 18/7 Celtic – Alashkert FC Champions League-kval

Sannolikhetsbedömning 2.5 av 5 | Halvtid/Fulltid – X/1 (4,55 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match där Celtic inte har några problem att lösa även om de skulle spela med sina reserver. Alashkert har en otroligt tung uppgift och matcher likt dessa tenderar att vara avdankade inledningsvis och tror därav att det finns en stor chans till oavgjort i halvtid. Celtic är storfavorit i denna match och därför tror vi på att de slutligen plockar vinsten och bedömer att det finns en rimlig chans till att ett oavgjort resultat i halvtid och en hemmavinst vid fulltid blir av.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Halvtid/Fulltid – X/1 | Odds 4,55 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar