Speltips 18/6 Tunisien – England VM Grupp G Omgång 1

Speltips 18/6 Tunisien – England VM Grupp G Omgång 1 | Andra matchen i Grupp G blir en match där Tunisien och England sätts på prov mot varandra.

Tunisien är lite utav ett jokerlag med bra form för närvarande. Man har Spelat oavgjort mot Portugal efter en upphämtning från ett 2-0 underläge. Man har slagit Egypten och man har lyckats göra hål på Iran, som släpper in få mål. Man har även spelar 2-2 mot Turkiet som utan tvekan har ett bättre lag på i princip alla positioner. För att Tunisien ska ta sig vidare så måste de plocka poäng mot England, Belgien och Panama. De två förstnämnda lagen känns mindre rimligt att laget ska kunna slå men mot Panama så kan de mycket väl ta en trepoängare. För att slå England så behöver man vara duktig i fasta situationer och man behöver stå rätt hela tiden och kontra när det finns möjlighet till det.

England har precis som i alla andra mästerskap ett bra lag men alltid lyckas de underprestera. Dock så kan man ha med sig att man inte förlorat någon av de 10 senaste matcherna och då har man ställts mot Brasilien, Nederländerna, Italien och Tyskland vilket är ett otroligt facit med tanke på vilka lag man ställts mot. England kommer att kunna använda sig av sina offensiva pjäser som är storprofiler i sina klubblag. Raheem Sterling och Harry Kane förväntas att starta med Dele Alli och Lingard bakom sig bl.a.

Inför måndagens kvällsmatch så tror vi på att Tunisien kommer att få det otroligt tufft och England kommer att skapa massvis med chanser. Många av de favorittippade guldlagen har tappat poäng i mästerskapet hittills och för England så hade en övertygande vinst inledningsvis i VM varit otroligt skönt för laget och nationen.

Speltips 18/6 Tunisien – England VM Grupp G Omgång 1

Matchen mellan Tunisien – England startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | England håller nollan (1,66 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Över 2.5 mål i matchen (2,29 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

England håller nollan | Odds 1,66 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Över 2.5 mål i matchen | Odds 2.29 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar