Speltips 18/6 Sverige – Sydkorea VM Grupp F Omgång 1

Speltips 18/6 Sverige – Sydkorea VM Grupp F Omgång 1 | Det är dags för det svenska landslaget att stå upp emot ett Sydkorea som Sverige förväntas plocka tre poäng ifrån. Efter 1-1 mellan Tyskland och Mexico blev den här matchen plötsligt ännu mer viktig.

Sverige har på senare tid haft ett med all rätt ifrågasätt anfall. Detta då man varken gjort mål mot Danmark eller Peru. Sverige förväntas att ställa upp med Marcus Berg som spelar i en sämre liga i Saudiarabien och Ola Toivonen som fått otroligt lite speltid i franska Toulouse. Sveriges vapen på mittfältet är Albin Ekdals följsamhet och Emil Forsbergs kreativitet. En stark egenskap som kan hjälpa det svenska landslaget är Forsbergs förmåga att bryta sig igenom motståndarnas mittfält, starta en kontring och fördela bollen vidare. Om Sverige lyckas hitta rätt och göra några mål i deras premiärmatch i VM återstår att se.

Sydkorea är kanske ett av VM’s svårast scoutade lag. Förbundskaptenen har gått ut och sagt att de har fördelat olika nummer på sina spelare för att göra det svårare för andra nationer att scouta laget och på så vis kommer de att inte bli överlistade. Två kända spelare som dock inte går att missa oavsett tröjnummer är Tottenhams Heung-Min Son och Swanseas Ki Sung-Yueng. För att komma igenom Sveriges tighta försvarsspel så behöver man hitta många korta passningar och våga spela på ytor runt Sveriges backlinje för att få försvararna att flytta på sig.

Vi tror på att det blir otroligt jämnt och att det finns en stor risk för en oavgjord match. Gruppen består av Tyskland, Mexico, Sverige och Sydkorea. För både Sverige och Sydkorea är detta en måstematch då Mexico slog Tyskland och man har inte råd att spela på ett oavgjort resultat. Nu håller vi tummarna för blågult!

Speltips 18/6 Sverige – Sydkorea VM Grupp F Omgång 1

Matchen mellan Sverige – Sydkorea startar 14:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Sverige vinner matchen (2,12 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Sverige gör minst två mål (2,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Sverige vinner matchen | Odds 2,12 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Sverige gör minst två mål | Odds 2.50 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar