Speltips 18/5 Tenerife – Sporting Gijon

Speltips 18/5 Tenerife – Sporting Gijon | Precis som de allra flesta ligorna så börjar den spanska andradivisionen Segunda Divison närma sig sitt slut, men det finns trots detta fortfarande en hel del att spela för. I kvällens match får Tenerife besök av Sporting Gijon som är på jakt efter en plats inför kommande säsongs upplaga av La Liga.

Med tre matcher kvar så ligger Sporting Gijon 4 poäng bakom Huesta och 5 poäng bakom Rayo Vallecano som har en första respektive andraplats i Segunda Division. Sporting Gijon är i princip klara för kval till La Liga men inte helt säkra trots detta. De behöver en seger för att säkra en kvalplats till La Liga och kvällens match är viktig för att kunna pusta ut och antingen satsa på att plocka en andraplats eller vila spelarna inför kvalmatchen som kommer att komma. Sporting Gijon kommer från två jobbiga förluster mot Zaragoza och Barcelona B, men har innan dess haft en väldigt fin form med många mål gjorda och ett stort antal trepoängare plockade.

Tenerife ligger på en 11eplats med sina 54 poäng och behöver full pott de tre sista matcherna för att ha en chans att kunna kvala till La Liga. Det ser inte lika ljust ut men allting kan hända. Tenerife är ett balanserat lag som har en bra målskörd men har ett alldeles okompakt försvarsspel, vilket speglar sig utöver resultaten som de haft. På hemmaplan är Tenefire ett starkt lag och har fyra raka vinster varav enbart två insläppta mål.

Vi förutspår en match med mycket mål och många vassa anfall åt bägge håll. Tenerife är starka på hemmaplan och Sporting Gijon måste vända den negativa trenden. Bägge lagen har mycket att spela för, men det är en tuff väg om Sporting Gijon med tanke på sin trend ska lyckas plocka 4+ poäng över 3 matcher. Lika svårt är det för Tenerife att plocka ihop full pott de sista matcherna.

Speltips 18/5 Tenerife – Sporting Gijon

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,80 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,91 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 2,80 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1.91 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar