Speltips 18/4 Torino FC – Ac Milan

Speltips 18/4 Torino FC – Ac Milan. Dags för en ny match och vi laddar upp inför två lag som siktar högre än vad deras tabellplacering är. Hemmalaget Torino ligger sju poäng bakom En Europa League kvalplats medan Milan för närvarande ligger 8 poäng bakom en direktplats till Champions League.

Bägge lag har en kreativ kraft och även en låg nivå emellanåt. Detta har ställt till det för ett Torino som vill ta sig upp till toppen där de en gång tillhörde. Belotti har haft en svacka den här säsongen och är långt ifrån formen ifjol. Senaste säsongen lyckades han briljera i princip varje match han spelade och nuvarande säsong har varit skadefri och detta har inneburit problem för Torino att hitta målet. Belotti har dock hittat tillbaka något och med Iago Falque och Ljajic bakom sig så kan inget lag i ligan räkna med att hålla nollan mot Torino som går igenom den bättre delen av säsongen sett till sin form.

Milan har haft en otrolig svag inledning på säsongen och har inte lyckats göra mål eller hålla nollan under större delen av säsongen. Nu är det dags på riktigt för Gattusos mannar att visa att de är tillräckligt duktiga för att kunna konkurrera med de 5 övre lagen och då måste man kamma hem tre poäng i kvällens bortamatch mot Torino. Med Suso och Calhanoglu som ytterforwards så kan det bli en match där vi får se många mål åt bägge håll.

Speltips 18/4 Torino FC – Ac Milan

Onsdagensfokusmatch kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål i matchen – Över 2.5 (Ger 2,10 gånger pengarna)
Speltips B |Rimlig | Matchvinnare – X (Ger 3,25 gånger pengarna)

Antal mål i matchen – Över 2.5 | Odds 2.10 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – X | Odds 3.25 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar