Speltips 18/3 Milan – Man United | Europa League

Speltips 18/3 Milan - Man United | Europa League

Speltips 18/3 Milan – Man United | Europa League
Toppmötet under torsdagen spelas på Stadio San Siro där Zlatan är tillbaka för Milan.

Milan har som sagt fått tillbaka Zlatan som ställs mot sitt gamla Manchester United och det ska bli mycket intressant att se hur han lyfter laget och om man eventuellt även lyckas ta sig vidare. Något som inte många alls räknade med på förhand. Man spelade 1-1 på Old Trafford och fick med sig det viktiga bortamålet på stopptid efter att Milans mittback Simon Kjaer fått pannan på bollen i slutminuterna. Ett mycket viktigt mål som ger Milan en fördel med tanke på att målet kom på bortaplan. Man tar sig alltså vidare med resultatet 0-0 och vid 1-1 så blir det förlängning. Skulle Man United få med sig ett 2-2 resultat så åker Milan ut på bortamålsregeln. Milan har en bra trupp som är sammansvetsad men har varit skakiga på sistone och det har man inte råd med om man ska ha en chans att ta sig vidare mot ett storlag som Man United. Milan Saknar Mandzukic, Bennacer och Romagnoli inför detta möte och har därmed en mycket bra trupp då Bennacer ersätts av Tonali som har gjort det bra på sistone samtidigt som Romagnoli ersätts av Tomori som har höjt sina aktier med sina senaste framträdanden i Milantröjan.

Man United har en riktigt bra form och har inte förlorat någon av sina tretton senaste matcher. Förlusten kom senast den 27 januari mot Sheffield United på hemmaplan och sedan dess så har man gjort det mycket bra. Man har framför allt utmärkt sig i det defensiva spelet och har endast släppt in ett mål under sina sex senaste matcher och målet släpptes in just mot Milan. Dock så har offensiven inte briljerat som under inledningen av säsongen och man har därav fått med sig en hel del oavgjorda resultat och framför allt tre 0-0 matcher under sina senaste sex matcher. Inför detta möte så saknar man Juan Mata, Phil Jones, Martial, Bailly, Cavani, Pogba och Van de Beek. En del av namnen är stora avbräck för United men man har trots allt en bra trupp att ställa upp med. Det ska bli mycket intressant att se om den engelska ligatvåan lyckas ta sig vidare mot den italienska ligatvåan eller inte.

Speltips 18/3 Milan – Man United | Europa League

Speltips | Att ta sig vidare – Milan | 2,25 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match framför oss och på förhand är detta ett möte som är mycket svårt att förutspå. Man United har en bättre form samtidigt som Milan har fått Zlatan tillbaka efter att ha gjort ett mycket bra förstamöte på Old Trafford. Man United saknar dock en hel del viktiga spelare som förmodligen kommer ha sin inverkan på matchen och med tanke på att Milan dessutom fick med sig 1-1 på bortaplan så tror vi på att man lyckas dra det längsta strået och ta sig vidare till nästa omgång i Europa League.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar