Speltips 18/2 Crvena Zvezda – Milan | Europa League

Speltips 18/2 Crvena Zvezda - Milan | Europa League

Speltips 18/2 Crvena Zvezda – Milan | Europa League
Det är dags för Zlatans Milan att spela en bortamatch i Europa League mot Crvena Zvezda. Man har ett toppmöte framför sig i helgen i derbyt mot Inter och ställer högst troligt inte upp med sin ordinarie startelva.

Crvena Zvezda har en otrolig form och har fem raka vinster. Vi vill även påpeka att man endast släppt in ett enda mål under sina tio senaste matcher, vilket är en otrolig siffra oavsett vilken nivå du spelar på. Man har därav ett stort självförtroende inför den här matchen och hade knappt inte kunnat kliva in på plan med ett bättre facit än vad man faktiskt har. Styrkan i laget ligger just nu i det defensiva spelet och offensivt så har man dock heller inga större problem att producera mål. Nyckeln till vinst för Crvena Zvezda i detta möte ligger främst i det defensiva spelet och skulle man även sköta den biten mot ett lag som Milan så har man stora chanser att ta sig vidare över två möten. Man har dock en tuff match framför sig och vi kan räkna med ett högt underhållningsvärde från hemmalagets sida.

Milan har en helt okej form trots att man åkte på en mycket tung förlust i helgen mot Spezia på bortaplan med 2-0, vilket kom som en chock för de allra flesta. Man har även som sagt ett derby framför sig i Serie A där man ställs mot ligaledaren Inter som endast har en poäng mer än Milan efter att ha gått om Milan i helgen. Man kommer därför att ställa upp med ett reservbetonat lag vilket därför höjer Milans odds inför den här matchen. Ska man lyckas vinna mot Crvena Zvezda och bryta deras fantastiska trend så gäller det att mna ser till att spela med ett starkt anfallsspel och även med en fungerande defensiv. All press ligger på Milan i detta möte och med tanke på bägge lagens form så är det större press på hemmalaget. Dock så har Milan nyligen värvat Mario Mandzukic som kommer att avlasta Zlatan Ibrahimovic som kommer att starta på bänken och det råder inga tvivel över att kroaten kan leverera och hitta rätt, precis som Zlatan själv.

Speltips 18/2 Crvena Zvezda – Milan | Europa League

Speltips | Milan vinst | 1,87 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Hemmalaget har klart den bättre formen men ställs normalt även mot ett betydligt sämre motstånd. Dock så har Milan en mycket bra bredd på sin trupp och bör därför kunna vinna den här matchen utan större problem om Pioli sköter sina kort rätt. 1,87 gånger insatsen för bortavinst är mycket spelvärt då Milan är flera nummer större än hemmalaget.

Matchen startar 18:55 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar