Speltips 18/11 Bosnien – Italien | Nations League

Speltips 18/11 Bosnien - Italien | Nations League

Speltips 18/11 Bosnien – Italien | Nations League
Det är åter dags för Europa League och under torsdagskvällen så ställs Ungern mot Island.

Bosnien har hamnat på en fjärdeplats med endast två poäng efter sina fem spelade matcher. Man har fem poäng upp till Polen som står som grupptrea och med endast en match kvar så kan vi konstatera att man inte har möjlighet att hålla sig kvar i Nations League division A och kommer därav åka ner till B-divisionen. Man har hamnat i en tuff grupp bestående av Nederländerna, Italien och Polen vilket tyvärr blev alldeles för övermäktigt för bosnierna. Nu har man möjlighet att spela utan press på hemmaplan och man kommer helt klart göra allt för att ställa till det för gruppledarna Italien, så långt som det bara går.

Italien har chans på gruppseger och behöver en vinst i den här matchen då Nederländerna endast står en poäng bakom på andraplatsen. Värt att notera är även att Polen som är grupptrea också har möjlighet på gruppvinst om Italien skulle spela oavgjort eller förlora samtidigt som Polen slår Nederländerna. Gruppen är relativt öppen men de som presterat bäst är helt klart Italien. Man har endast släppt in tre mål under sina åtta senaste matcher, vilket är ett otroligt facit att ta med sig inför den här matchen. Offensiven fungerar som den ska sett till att skapa chanser, men man har inte lyckats övertyga fullt ut i Nations League. Dock så är man ett otroligt starkt lag på papper och ska kunna lösa den här uppgiften i denna måstematch.

Speltips 18/11 Bosnien – Italien | Nations League

Speltips | Båda lagen gör inte mål | 1,80 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en skön match framför oss och har valt ut att spela på att bägge lagen inte gör mål till 1,80 gånger pengarna med tanke på att Italiens försvar är exceptionellt bra. Det ska bli mycket intressant att se hur Bosnien presterar utan någon press på sig. Vi har verkligen en grym match framför oss!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar