Speltips 18/10 Tottenham – West Ham | Premier League

Speltips 18/10 Tottenham - West Ham | Premier League

Speltips 18/10 Tottenham – West Ham | Premier League
Vi rivstartar söndagens speltips och även veckans sista med en match mellan Mourinhos Tottenham mot West Ham som ser bättre ut än på väldigt länge. Bägge lagen är från London vilket bäddar för en het match med ett högt tempo.

Tottenham har en riktigt fin trupp där det mesta bara flyter på, vilket är extremt kul att se. Man är riktigt stabila defensivt och otroligt kreativa offensivt. Dele Alli, Harry Kane och Heung-Min Son står för kreativiteten framåt. Man har gjort otroliga 12 mål framåt under sina tre sista matchen vilket är en helt ofattbar hög siffra för att vara Premier League. Vi håller tummarna för att formen fortsatt går uppåt för Tottenham vilket bidrar till extremt underhållande matcher. Man står på en sjätteplats med sju poäng efter fyra spelade matcher vilket är helt okej. Vi tror absolut på att Tottenham har det som krävs för att kunna utmana om en titel men då gäller det att man tar med sig poängen även när man spelar sämre matcher, precis som Liverpool gör. Huruvida man löser knuten ”West Ham” återstår att se.

West Ham har sex poäng efter fyra spelade matcher i Premier League och ser bättre ut än på väldigt länge. Man har lyckats bygga ett stabilt lag defensivt och gällande offensiven så flyter även det på. Man har gjort sju mål under sina två senaste matcher efter att ha inlett ligaspelet med två raka förluster. Under de två senaste matcherna så har man inte släppt in något mål och vi kan konstatera att West Ham har en bra form i dagsläget. Det blir en tuff match för West Ham på bortaplan. Ska man lyckas slå Tottenham så gäller det att man fokuserar på försvarsspelet, gör man en bra match defensivt så kan man absolut plocka en poäng.

Speltips 18/10 Tottenham – West Ham | Premier League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål (1,59 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en mycket händelserik match där två lag med bra form ställs mot varandra. Bägge lagen har mycket bra kvaliteter offensivt och vi tror att det leder till en målrik match med fördel till Tottenham som är favoriter i detta möte. Under de sex senaste mötena mellan lagen så har Tottenham vunnit fyra, West Ham har vunnit en match och en match har slutat oavgjort. Med tanke på att bägge lagen som sagt har stark form och gör många mål så väljer vi att spela ett säkert spel, Över 2,5 mål till 1,59 gånger pengarna.

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar