Speltips 17/10 | Madrid – Spurs

Speltips 17/10 | Madrid – Spurs. Denna matchen är också en av höjdarmatcherna ikväll. Två riktigt bra lag som möts. Real Madrid har hemmaplan och tusentals supportrar på arena Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden. Madrid har två år i rad vunnit just Champions League vilket är historiskt. Frågan är ska man ta hem CL bucklan även detta året.Hemmalaget ligger på andra plats med 6 poäng precis bakom Tottenham som också har 6 poäng. Det roliga är att båda lagen har en målskillnad på 6-1 vilket betyder att dom gillar att göra mål.

Tottenham har gått bra i både ligan och i CL vilket gör att det kan bli tufft motstånd för hemmalaget. Det kommer att skapas många lägen och målchanser ikväll i Spanien. Två lag som älskar att gå framåt och press högt kan skapa en väldigt rolig match. Frågan är bara vilket lag som kommer att ta mest plats ikväll. Dock har både Dortmund och Apoel 0 poäng just nu. Däremot så är gruppen ännu inte klar då det är några matcher kvar. Dortmund brukar också ta sig vidare till slutspel i Champions League. Dortmund spelar också match ikväll och har möjligheten att plocka poäng. Mycket talar för att det blir Real Madrid och Tottenham som vinner i gruppen.

Kollar man på dagsformen så skulle vi nog säga att det är väldigt jämt och därför kommer vi inte att lägga ett spel på 1×2 just för att det är så jämt. Det vi istället har kikat på är att det blir över 1.5 mål i första halvlek vilket känns som ett ganska roligt spel. Det känns också som att det skulle kunna vara rätt rimligt då båda lagen vill framåt och det kommer att öppna sig för en hel del målchanser. Vi får oddset 2.05 gånger pengarna hos ett bra spelbolag som Mobilebet. Nya kunder kan även ta del av en insättningsbonus som presenteras nedan.

Speltips 17/10 | Madrid – Spurs

Spel: Över 1.5 mål första halvlek
Odds: 2.05 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar