Speltips 17/9 SPAL – Atalanta Serie A

Speltips 17/9 SPAL – Atalanta Serie A | Äntligen en ny vecka och vi laddar måndagen med en match i italienska Serie A. Ett formstarkt SPAL tar emot Atalanta.

SPAL har lyckats spela en defensivt balanserad fotboll där de vann sin öppningsmatch mot Bologna med 0-1 följt av en 1-0 vinst mot Parma. Senast mot Torino på bortaplan så åkte man på en förlust med 1-0 och efter att man enbart släppt in ett mål under sina tre matcher så kan vi konstatera att SPAL har rustat upp en stark defensiv, vilket är riktigt kul att se med tanke på att man släppte in en hel mål under den gångna säsongen. Nu ställs man mot ett offensivt starkt Atalanta vilket kommer att bli riktigt tufft för SPAL.

Atalanta står just nu på fyra poäng efter tre spelade matcher vilket är ett helt okej resultat, men inte tillräckligt om man ska lyckas ta sig till Europa eller Champions League under kommande säsong. Man inledde säsongen med en stark 4-0 vinst mot Frosinone följt av ett 3-3 resultat på bortaplan mot Roma. Senast mot Cagliari så åkte man på stryk med 0-1 på hemmaplan och nu ställs man mot ett defensivt starkt SPAL. Atalanta är ett bra offensivt lag och har gjort hela sju mål under sina tre matcher och vi tror starkt på att man lyckas göra hål på SPAL i den här matchen.

Speltips 17/9 SPAL – Atalanta Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Atalanta vinner (1.91 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match där bägge lagen kommer att få det tufft offensivt. SPAL får det tufft då de är väldigt defensivt balanserade och därav får även Atalanta det tufft att skapa rena chanser. Dock är styrkan i Atalantas spel att skapa chanser och förvalta dessa och därför så tror vi på att bortalaget vinner matchen.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Atalanta vinner | Odds 1,91 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar