Speltips 17/9 Southampton – Brighton

Speltips 17/9 Southampton – Brighton | Det är dags att rikta blickarna mot de brittiska öarna där Southampton tar emot Brighton under måndagskvällen.

Southampton har fått en tuff säsongsinledning och började med att plocka en poäng i öppningsmatchen mot Burnley följt av två uddamålsförluster. Senast lyckades man dock på bortaplan sänka Crystal Palace med 0-2 vilket gav laget tre viktiga poäng. Nu ställs man mot Brighton där man behöver se till att bjuda hemmapubliken på första hemmavinsten för säsongen. Southampton har lyckats hålla nollan i två av sina fyra matcher och har gjort mål i tre av sina fyra spelade matcher i Premier League och vi ser hemmalaget som en marginell favorit i det här mötet.

Brighton har precis som hemmalaget fått en tuff säsongsinledning, dock med blandade känslor. I öppningsmatchen så förlorade man på bortaplan mot Watford med 2-0 följt av en 3-2 vinst på hemmaplan mot självaste Manchester United vilket var en storskräll. Man har totalt plockat fyra poäng och spelade senast 2-2 mot Fulham och man har enbart lyckats göra mål i två av sina fyra spelade matcher i Premier League. Vi tror på att Brighton kommer att få en riktigt tuff match på bortaplan men det är inte alls osannolikt att man plockar en eller flera poäng i den här matchen.

Speltips 17/9 Southampton – Brighton

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Under 2,5 mål (1,60 gånger insatsen)
Motivering | Tre av de senaste mötena lagen emellan har varit målsnåla och vi tror på att historian upprepar sig under måndagskvällen. Två av matcherna har slutat 1-1 och ett möte har slutat 1-0 till Southampton som är något av en lite större favorit i den här matchen. Bägge lagen är jämna och står på lika många poäng efter lika många matcher. Vi tror starkt på att det blir en match på under 2,5 mål och vi rekommenderar starkt det här speltipset.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Under 2,5 mål | Odds 1,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar