Speltips 17/9 Shamrock Rovers – AC Milan | EL-kval

Speltips 17/9 Shamrock Rovers - AC Milan | EL-kval

Speltips 17/9 Shamrock Rovers – AC Milan | EL-kval
Det är dags för ett enkelmöte mellan Shamrock Rovers och AC Milan där vinnaren går vidare till nästa omgång som spelas den 24/9. Hur matchen slutar återstår att se, men en sak som är säker är att italienarna är storfavoriter inför den här matchen.

Shamrock Rovers slog Ilves under sin första kvalmatch i Europa League på straffar. Matchen slutade 2-2 och man kunde efter  12-11 på straffar säkra avancemang inför den här omgången. Nu ställs man mot ett betydligt mycket tuffare motstånd och kommer inte att få sig en enkel match. Ska man lyckas tackla undan Zlatans Milan så gäller det att man inte ger Zlatan, Hakan Calhanoglu eller Sandro Tonali allt för mycket tid framför mål eftersom att de har sylvassa avslut samtliga tre spelare. Det gäller utöver detta att man hänger med kring kanterna där Leao och Ante Rebic är kreativa på att skapa chanser. Man har inte favoritskapet på sin sida, men större mirakel har tidigare skett.

Milan har gjort gjort det bra på transfermarknaden. Man har förlängt kontraktet med Zlatan Ibrahimovic, lånat till sig Brahim Diaz från Real Madrid och har sist men inte minst gjort en prestigevärvning signerat Sandro Tonali, som anslutit från Brescia. Det ska bli extremt intressant att se hur laget rör sig runt zlatan och Sandro Tonali under det kommande året. Milan har länge spelat en identitetslös fotboll som så många valt att beskriva det. Men sedan Pioli har anslutit så har man lyckats spela en stark kontringsfotboll och faktum är att man inte förlorat någon match sedan innan uppehållet i mars. Ett otroligt formstarkt Milan ställs mot Shamrock Rovers på bortaplan och om formen håller i sig återstår att se.

Speltips 17/9 Shamrock Rovers – AC Milan | EL-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 3,5 mål  (2,10 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Vi har en het match framför oss där många blickar går mot det rödsvarta laget från Milano. Man har en fin trupp i årets upplaga av Europa League med tanke på ankomsten från Tonali och en förevigt ung Zlatan Ibrahimovic. Vi väljer därför att spela på en rivstart som innebär över 3,5 mål i matchen och 2,10 gånger pengarna är absolut värt då det är upplagt för målkalas och hög press på Shamrock.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar