Speltips 17/8 Sirius – Dalkurd Allsvenskan

Speltips 17/8 Sirius – Dalkurd Allsvenskan | Dags för två lag som den här säsongen kämpar för sin identitet i Allsvenskan att drabba samman.

Sirius lyckades för andra gången på kort tid slå IFK Göteborg med 3-2 efter att ha vänt underläge och man står idag på en 12e plats före Elfsborg och Brommapojkarna som båda står på 16 poäng. Nu ställs man mot jumbon Dalkurd FF och har chansen att rycka ifrån och stå på 20 poäng som hade varit otroligt viktigt då Elfsborg och Brommapojkarna har potential till att höja sig under säsongen. Sirius har börjat plocka en del poäng vilket är otroligt viktigt för att hålla avstånd ifrån Elfsborg och Brommapojkarna. Sirius ställer upp med en formstark trupp på hemmaplan och förväntas göra ett bra jobb.

Dalkurd har haft det riktigt tufft. På 17 matcher har man enbart skrapat ihop 9 poäng. Man har 2 vinster, 3 oavgjorda matcher och 12 förluster vilket är otroligt tufft för en klubb som är vana vid att sluta högt upp tabellerna. I år handlar det dock om Allsvenskan och man måste höja sig rejält om man vill slippa att spela i Superettan under nästa säsong. Om Dalkurd har ett tillräckligt register för att spela kvar i Allsvenskan återstår att se, men vad vi vet är att de har haft en otroligt svag inledning och de behöver plocka poäng för att inte halka efter allt för mycket.

Speltips 17/8 Sirius – Dalkurd Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 5 av 5 | Hemmalaget vinner (1,88 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har haft en svag säsong men Dalkurd har varit otroligt svaga och har inte vunnit mer än två matcher. Sirius har börjat plocka sina poäng och spelar dessutom på hemmaplan vilket gör de till storfavoriter inför fredagkvällens match. Vi litar på att Sirius gör jobbet och löser en vinst utan några större problem.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Hemmalaget vinner | Odds 1,88 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar