Speltips 17/8 Falkenbergs FF – Halmstads BK Superettan

Speltips 17/8 Falkenbergs FF – Halmstads BK Superettan | Vi vänder blickarna mot Superettan och ser fram emot en toppmatch mellan Falkenberg och Halmstad.

Falkenbergs FF har under sina tre senaste matcher vunnit, förlorat och spelat oavgjort. De har dock råd att tappa poäng och har trots detta ändå ett försprång ner till tredjeplaceringen. Falkenbergs FF står på andraplatsen med 37 poäng bakom Helsingborg som leder ligan med 40 poäng. Bakom sig har man AFC Eskilstuna på 32 poäng och man har ett fempoängsförsprång som just nu är tillfredsställande men en andraplats eller förstaplats är ett måste om Falkenberg ska kunna ta en direktplats till Allsvenskan.

Halmstads BK befinner sig just nu på en fjärdeplats på 31 poäng och har enbart en poäng kvar till tredjeplatsen som innebär kvalplats till Allsvenskan. HBK kommer från två raka förluster och har enbart plockat tre poäng på sina tre senaste matcher. HBK har inget att förlora och kommer att gå framåt och försöka knipa tre poäng för att hamna på en tredjeplats i Superettan.

Speltips 17/8 Falkenbergs FF – Halmstads BK Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,67 gånger insatsen)
Motivering | Matchen mellan FFF och HBK är otroligt viktig för bägge lagen. FFF vill dra ifrån AFC Eskilstuna och även vinna ligan och då gäller de att de plockar poäng och vinner en match likt denna. Samtidigt som har HBK en bra position i tabellen och har möjlighet att klättra, matchen är minst lika viktig för Halmstad och behöver plocka poäng nu och tre raka förluster skulle vara otroligt tungt för laget. Vi tror som sagt på att bägge lagen kommer att gå framåt och precis som i deras allra flesta matcher så tror vi på att även den här matchen blir en match med minst tre mål gjorda.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,67 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar