Speltips 17/7 Malmö FF – Drita Champions League-kval

Speltips 17/7 Malmö FF – Drita Champions League-kval | Kanske kan vi få ett svenskt lag i Champions League i år, vägen dit är lång men Malmö FF är beredd att gå hela vägen. Ikväll ställs de mot Drita i returmötet och på bortaplan lyckades man vinna med 0-3 vilket är ett positivt tecken inför kvällens match och förhoppningsvis nästa omgång.

Malmö FFMalmö har en helt okej form i dagsläget, de har vunnit 3/5 av sina senaste matcher och spelat en oavgjort varav en förlust. Klubben har lyckats ta sig ur en tuffare period och är på väg upp. I första mötet mot Drita gjorde man jobbet och seglade hem en viktig 0-3 seger och man har ett enormt försprång i matchen mot Drita. Man spelar på hemmaplan och har råd att släppa in två mål och ändå ta sig vidare. Malmö behöver dock försöka hålla nollan och spela så rent som det bara går då det kommer bli tuffare och bättre lag som väntar för varje omgång man tar sig vidare. Vi tror starkt på MFF inför kvällens möte och önskar de lycka till.

Drita Drita har precis samma form som Malmö, man har vunnit 3/5 matcher och spelat en oavgjord match och åkt på en förlust. För att kunna ta sig vidare mot Malmö FF så behöver laget från Kosovo göra en felfri match och lyckas trycka in tre mål och samtidigt inte släppa in något, vilket är en riktigt tuff uppgift. Drita har inte förlorat någon av sina senaste 15 bortamatcher vilket utgör en stark form på bortaplan men den här gången räcker det inte med att inte förlora, man måste vinna med tre mål och vi anser att det är en allt för tuff uppgift för laget och därför tror vi på att Champions League-drömmarna tar slut här.

Speltips 17/7 Malmö FF – Drita Champions League-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Båda lagen gör mål – Ja(3,05 gånger insatsen)
Motivering | Eftersom att första Mötet slutade med 0-3 till Malmö på bortaplan så tror vi att MFF kommer att slappna av något och ett hungrigt Drita kommer högt sannolikt att göra ett mål och tyvärr inte lyckas hålla nollan då det är en alldeles för lång uppförsbacke och därför tror vi på att bägge lagen kommer att göra mål i kvällens match.

Matchen mellan Malmö FF – Drita startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 3,05 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar