Speltips 17/6 Brasilien – Schweiz VM Grupp E Omgång 1

Speltips 17/6 Brasilien – Schweiz VM Grupp E Omgång 1 | Äntligen är det dags för den stora VM-favoriten Brasilien att ta revansch efter uttåget ur VM 2014 på hemmaplan.

Brasilien är på förhand en av de stora VM-favoriterna och även ett stort utropstecken med tanke på att man har ett helt otroligt starkt lag offensivt och även de offensiva spelarna i laget är inte alls rädda för att gå fram och vara delaktiga på motståndarens planhalva. Brasilien har spelare som Gabriel Jesus, Willian, Neymar Marcelo som är en av de många stjärnorna som laget har. Efter uttåget mot Tyskland i VM 2014 på hemmaplan så vill brassarna verkligen visa vad de går för och med tanke på vilken trupp de har så kan de mycket väl gå hela vägen till final.

Schweiz är en litet frågetecken med tanke på att de har bra spelare på papper och de har även presterat bra i sina träningsmatcher men dock så har man inte mött några storlag förutom Spanien och där lyckades man få med sig ett kryss, vilket är positivt. Schweiz har en fin trupp som består av storspelare som Lichtsteiner, Ricardo Rodriguez, Dzemaili, Xhaka, Shaqiri mm. För att ta sig vidare i gruppen som består av Brasilien, Costa Rica och Serbien så gäller det att Schweiz inte gör några misstag framför allt mot Costa Rica eller Serbien, för då blir det svårt då Brasilien ses som en storfavorit att vinna samtliga tre matcher.

Inför kvällens match så tror vi på att Brasilien inte kommer att få det helt lätt. Schweiz kommer att ställa upp med en låg backlinje för att inte hamna efter i omställningslägen. Brasilien måste utnyttja sin fart och sina individuella prestationer för att komma bakom eller runt Schweiz backlinje. Vad vi även vet är att Schweiz är ett lag som är duktiga på fasta situationer och där ska Brasilien akta sig.

Speltips 17/6 Brasilien – Schweiz VM Grupp E Omgång 1

Matchen mellan Brasilien – Schweiz startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Brasilien gör mål i båda halvlekarna (1,78 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Brasilien att vinna, hålla nollan & Neymar gör mål (3,70 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Brasilien gör mål i båda halvlekarna | Odds 1,78 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Brasilien att vinna, hålla nollan & Neymar gör mål | Odds 3.70| Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar