Speltips 17/5 Djurgården – Örebro

Speltips 17/5 Djurgården – Örebro | Dags att öppna upp portarna för kvällens match i allsvenskan och det är ett möte mellan ingen mindre än Djurgården och Örebro.

Djurgården har presterat under förväntan och har enbart 11 poäng på 9 matcher hittills. Man har fått se sig besegrade fyra gånger och har gjort 9 mål och släppt in lika många. Djurgården har presterat bättre under sina två senaste matcher och har två raka vinster medan örebro kommer från tre raka vinster och senast följt av en förlust. DIF är et tbalanserat lag med både defensiv och offensiv styrka och det har även speglas över deras prestationer med tanke på lika antal insläppta mål och gjorda mål.

Örebro är br astarka den här säsongen och har plockat på sig 15 poäng på 8 matcher och en vinst ikväll skulle innebära en tredjeplats i tabellen. Örebro är offensivt balanserade och så länge de fortsätter med sitt kontringsspel och sina genomskärare så kan de komma långt i årets upplaga av allsvenskan. ÖSK har enbart förlrat en match den här säsongen mot allvenskans just nu starkaste lag, Hammarby. I senaste matchen mot så fick Örebroanfallaren Igboanike ett rött kort som innebär ett stort avbräck för Örebro med tanke på den viktiga målskytten som han är för ÖSK. I längden så tror vi absolut att Örebro är laget som kommer att vara med och kriga om förstaplatsen i allsvenskan och trots att Djurgården spelar på hemmaplan så ser vi ÖSK som klara favoriter inför kvällens möte.

Inför kvällens match förutspår vi två lag som inte är rädda att gå framåt, Örebro har allt att vinna på bortaplan och Djurgården måste börja knipa sina vinster och måste höja sig om man ska vara uppe i toppen och konkurrera i år. Skulle Djurgården vinna ikväll så kommer laget få luft under vingarna. En match som handlar om mer än tre poäng helt enkelt. Vi tror på många skapade chanser, inte lika vassa avslut från Djurgårdens sida men trots detta så tror vi på att många mål.

Speltips 17/5 Djurgården – Örebro

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Dubbelchans – Bortalaget vinner/Oavgjort (2,40) gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Bortalaget vinner (5,85 gånger insatsen)

Matchresultat – Bortalaget vinner/Oavgjort | Odds 2,40 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Dubbelchans – Bortalaget vinner | Odds 5,85 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar