Speltips 20/4 Leganes – Deportivo La Coruna

Speltips 20/4 Leganes – Deportivo La Coruna. Äntligen en helg fylld av spektakulära matcher. Vi grottar oss slutligen in i fredagens match mellan Leganes som står som värd för gästerna Deportivo La Coruna med Clarence Seedorf på tränarbänken.

Säsongen 2016/2017 blev Leganes första säsong i La Liga och de lyckades säkra kontraktet med minsta möjliga marginal, man slutade på en 17e plats som heter duga och därmed säkrade man en plats i La Liga inför säsongen 2017/2018. Med fem matcher kvar av säsongen så ligger Leganes på en 14e plats med stabila 12 poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

I fredagens kvällsmatch så kan man i omgång 34 säkra ett nytt La Liga kontrakt och därmed kan klubben och spelarna pusta ut helt trots den lilla formsvackan som man går igenom nu. Med 9 insläppta mål på de 6 senaste omgångarna så har man ändå lyckats ro hem två vinster. Leganes är duktiga på att Brytaboll högt upp i plan vilket innebär att man är duktiga på att skapa chanser, men att göra mål på dessa är ett större problem.

Deportivo är ett lag som med 33 omgångar spelade har 4 poäng upp till Levante som enbart har 32 matcher spelade och nu börjar det dra ihop sig. Efter 12 matcher utan vinst så har man under de tre senaste matcherna lyckats vinna 2 matcher följt av ett kryss mot lag som Sevilla, Athletic Bilbao och Malaga. Seedorf har lyckats ge truppen åter nytt självförtroende och mycket talar för att Deportivo kommer att ge absolut sitt yttersta för att bevara sin plats i den spanska högstaligan.

Deportivo är ett lag som skapar mycket chanser och precis som Leganes är bra på att bryta ett anfall i ett tidigt skede som ger laget möjlighet att hamna i ett numerärt överläge i ett anfall. Men man är heller inte bra på att avsluta och få nätet att rassla när det när chanserna väl dyker upp.

I fredagens fokusmatch så kommer två jämnlika lag mötas som har samma filosofi där Leganes är snäppet bättre. Det blir spännande att se hur matchen utvecklas med tanke på att Leganes är i praktiken klara och Deportivo måste plocka varje poäng de kan.

Speltips 20/4 Leganes – Deportivo La Coruna

Fredagens fokusmatch kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.

Speltips A | Högsannolik | Dubbelchans – X2 (Ger 1,56 gånger pengarna)
Speltips B |Rimlig | Matchvinnare – 2 (Ger 3,10 gånger pengarna)

Dubbelchans – X2 | Odds 1.56 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – 2 | Odds 3.10 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar