Speltips 17/4 Inter Milan – Cagliari Calcio

Speltips 17/4 Inter Milan – Cagliari Calcio. Idag är det tisdag och vad vore inte bättre än en Serie A match där ett hårt pressat Inter tar emot ett Cagliari som är på väg mot att säkra ett Serie A kontrakt för kommande säsong. Inter har inledningsvis haft en ovanligt stark säsong där de räknades vara med i titelstriden ända in i det sista men alldeles för svaga svar på motgångar har ställt till det för det blåsvarta milanolaget.

Inter har en stark offensiv där kreativiteten ställer till de för de flesta lagen i Serie A och de har även råd att rotera med spelare då de har en bred trupp med spelare som Éder på bänken.
De är otroligt skickliga på att skapa chanser men det är inte alltid de syns på resultatet. I de tre senaste matcherna så har Inter inte lyckats göra något mål alls trots en hel mängd skapade chanser.
Vad som är positivt är att Inter även är duktiga när det kommer till det defensiva arbetet och har enbart släppt in ett mål på de tre senaste matcherna.

Cagliari har haft en minst sagt stökig säsong och har heller inte hållit nollan på någon av de 20 senaste matcherna i Serie A så har man enbart lyckas ta tre poäng i 5 av dessa. Cagliari är enbart
5 poäng ovanför nedflyttningsstrecket och med sex omgångar kvar så kan mycket hända. Cagliari slog senast Udinese på hemmaplan med 2-1 och en välbehövlig trepoängare som även kommer visa sig vara riktigt viktig och med tanke på att de använder sig av ett mycket effektivt kantspel som leder till många inlägg så förutser ser vi denna match som en händelserik och målrik tillställning.

Speltips 17/4 Inter Milan – Cagliari Calcio

Tisdagens fokusmatch kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål i matchen – Över 2.5(Ger 1,64 gånger pengarna)
Speltips B |Rimlig | Båda lagen gör mål, inte oavgjort – Ja (Ger 2,95 gånger pengarna)

Antal mål i matchen – Över 2.5 | Odds 1.64 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Båda lagen gör mål, inte oavgjort – Ja | Odds 2.95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar