Speltips 17/3 Chelsea – Atletico Madrid | Champions League

Speltips 17/3 Chelsea - Atletico Madrid | Champions League

Speltips 17/3 Chelsea – Atletico Madrid | Champions League
Returmötet mellan de två storlagen spelas på Stamford Bridge efter att Chelsea tagit en tung vinst på bortaplan med 0-1.

Chelsea har en mycket bra form för tillfället och har inte släppt in något mål under sina fem senaste matcher. Dock så har man inte briljerat i offensiven och har endast under dessa fem matcher gjort fyra mål. Stundtals så låser det sig för Chelsea som behöver bli mer vassa längst fram i banan för att kunna plocka de där extra vinsterna som krävs för att man ska klättra i ligan, eller ta sig hela vägen i Champions League. Man är favoriter i detta möte och det råder ingen tvivel varför. Man har en bra form och har en bra bredd på laget och har alltid bra spelare att slänga in vilket gör att avbräcket på Jorginho och Mason Mount inte är allt för kritiskt. Ska man lyckas ta sig vidare så behöver man se till att stå rätt defensivt och undvika de kontringar och luftduellerna som Atletico Madrid gärna sätter sig i. Det ska bli mycket intressant att se hur man lyckas hålla defensivt i detta returmöte mot det spanska storlaget Atletico Madrid.

Atletico Madrid har ingen superform för tillfället och har tappat en del i ligaspelet efter två oavgjorda matcher som inneburit att både Real Madrid och Barcelona närmat sig Atletico Madrid i toppen. Man leder ligan endast med fyra poäng och har fokus på både CL och ligaspelet samtidigt vilket kan bli psykiskt påfrestande för truppen. Man saknar inte en enda spelare i detta möte vilket är psykologiskt viktigt för Atletico Madrid som behöver jaga Chelsea och lyckas trycka in ett mål för att säkra förlängning. Skulle man vinna matchen med 1-2, eller 2-3 så tar man sig vidare på flest gjorda bortamål och som vi alla vet så kan Atletico Madrid göra 3-4 mål när de har en bra dag. Dock så har man inte gjort fler än två mål sedan 31 januari i 2-4 vinsten mot Cadiz på bortaplan. Det råder en stor press på bortalaget som helt säkert kommer komma att sätta i högsta växeln under detta möte.

Speltips 17/3 Chelsea – Atletico Madrid | Champions League

Speltips | Båda lagen gör mål – Nej | 1,75 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen har en mycket bra defensiv just nu vilket bäddar för en målsnål historia. Dock så kan mönster brytas men med tanke på att bägge lagen är mycket starka defensivt och svagare offensivt så tror vi starkt på en målsnål match där bägge lagen inte gör mål. 1,75 gånger pengarna är helt klart värt, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar