Speltips 17/11 Frankrike – Sverige | Nations League

Speltips 17/11 Frankrike - Sverige | Nations League

Speltips 17/11 Frankrike – Sverige | Nations League
Åter är det dags för oss att gå igenom en match inför nations league. Den här gången är det svenska landslaget som gästar Frankrike. Vi tar oss igenom en viktig och avgörande match som vänstar under tisdagskvällen.

Frankrike leder gruppen och slog Portugal senast med 0-1 på bortaplan efter mål av N’Golo Kante. Man har en riktigt bra trupp vilket även medför höga förväntnigar bland fransmännen och dess övriga fans. Man leder gruppen med sina 13 poäng och kommer att gå ur gruppen som segrare så längem an inte åker på en förlust mot Sverige samtidigt som Portugal slår Kroatien på bortaplan. Man har en bättre spelare än blågult i princip på varje possition och förväntas plocka tre poäng i den här matchen. Dock så har Sverige mycket att spela för och Frankrike har förlorat mot Sverige förr.

Sverige lyckades göra en riktigt stark prestation senast i matchen mot Kroatien och kunde genom Dejan Kulusevski och Marcus Danielsson göra två mål och plocka tre poäng i 2-1 segern. Man är dock fortfarande gruppfyra och behöver få med sig ett bättre resultat än Kroatien i den sista matchen för att ta tredjeplatsen för att slippa nedflyttning i Nations League A-divisionen. Vi kan vänta oss ett mycket taggat Sverige som ställs mot gruppettan Frankrike i en match som ingen vill missa. Startelvan väntas att se likadan ut som i matchen mot Kroatien.

Speltips 17/11 Frankrike – Sverige | Nations League

Speltips | Båda lagen gör mål | 2,20 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en spännande match framför oss mellan gruppledaren Frankrike mot Sverige som är sist i gruppen. En viktig match för bägge lagen. För Frankrikes del så handlar det om gruppseger mellan det för Sveriges det handlar om att få behålla sin plats. Vi fick senast se ett hungrigt Sverige mot Kroatien och ett starkt Frankrike som slog Portugal med 0-1 på bortaplan. Ett bra speltips utifrån detta är att båda lagen gör mål, hela 2,20 gånger pengarna. Ett bättre speltips hittar ni inte inför denna match, lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar