Speltips 17/10 Inter – AC Milan | Derby della madonnina

Speltips 17/10 Inter - AC Milan | Derby della madonnina

Speltips 17/10 Inter – AC Milan | Derby della madonnina
Det är äntligen är det dags för matchen alla väntat på, Zlatans Milan mot Contes Inter. Milan befinner sig just nu i en bättre form än väldigt länge och har radat upp vinst efter vinst sedan Corona-uppehållet. Faktum är att man inte förlorat sedan dess och det ska bli mycket intressant att se hur man tar sig an Inter.

Inter är ett av lagen som är tippade till att vinna ligan. I mångas ögon handlar det om en dragkamp mellan Inter och Juventus vilket är fullt förståeligt. Juventus går för sin tionde ligaseger i rad och Contes Inter är det laget som är kapabla till att sätta stopp för detta. Man har förstärkt backlinjen/yttermittfältet med Achraf Hakimi och Aleksandar Kolarov vilket är två riktigt bra ytterbackar som gör flera poäng per säsong vilket är viktigt att de gör även den här säsongen om man ska kunna utmana Juventus på riktigt. Det finns ett flertal spelare i Juventus som har visat positiva tester gällande Covid-19 vilket innebär att Inter högst sannolikt kommer att sakna några spelare. Exakt vilka som blir friska eller sjuka på nytt är svårt att säga.

Milan har som sagt en riktigt bra form och har inte lyckats slå Inter i ligaspelet sedan Januari 2016, vilket är alldeles för länge utan en seger i ligaspelet. Man har dock slagit Inter i coppa italia, men en cupvinst väger inte lika mycket som en ligavinst. Senast var man riktigt nära när man ledde med 2-0 i halvtid, men Inter lyckades vända och vinna på ett mycket övertygande sett där Lukaku hade huvudrollen. Zlatan har varit sjuk med Covid-19 vilket på förhand hade varit tufft för Milan. Dock så har han hunnit bli frisk och är åter på fotbollsplanen. Milan har all möjlighet att ta en trepoängare med tanke på formen och att man har en extremt derbyrutinerad Zlatan Ibrahimovic i spetsen. I övrigt så har man en frisk trupp vilket bäddar för en eventuell Milanvinst.

Speltips 17/10 Inter – AC Milan | Derby della madonnina

Sannolikhetsbedömning 2,5 av 5 | Milan vinst (3,10 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Utifrån Milan och Inters form så väljer vi att inte spela på sannolikhet utan istället spela på ett alldeles för högt odds där en Milan vinst ger 3,10 gånger pengarna. Alldeles för högt med tanke på att Inter har en del sjuka spelare medan Milan har ett friskt lag och utan skador.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar