Speltips 17/1 Liverpool – Man United | Premier League

Speltips 17/1 Liverpool - Man United | Premier League

Speltips 17/1 Liverpool – Man United | Premier League
Helgens kanske mest heta möte väntar på söndag och det är Liverpool som tar emot Man United. Ligaledarna United har chans att rycka ifrån Liverpool och vid en vinst så utökar man försprånget mot Liverpool med hela sex poäng.

Liverpool har tre poäng upp till Manchester United som leder ligan och man behöver se till att vinna den här matchen för att inte halka efter allt för mycket. Vid en förlust ett vid ett oavgjort resultat så riskerar man att åka ner till en sjätteplats om Tottenham, Man City, Everton och Leicester som har en poäng mindre än Liverpool lyckas vinna sina matcher. Man är extremt skickliga på att spela med en hög press, vilket bör vara effektivt i synnerhet mot ett lag som Manchester United som kritiserats för sin skakiga backlinje. Om Liverpool har en bra dag så bör de kunna plocka tre poäng mot Manchester United på hemmaplan utan några problem. Men Man United har visat sig besitta en mycket hög högstanivå under den här säsongen och allt kan hända i den här matchen. Man saknar Diogo Jota, Van Dijk, Gomez, Naby Keita och Matip men har ändå visat sig kunna leverera utan dessa spelare. Dock så är det något namn för mycket som saknas mot ett storlag som Man United och mycket måste stämma om Liverpool ska kunna kliva av planen med tre poäng i bagaget.

Man United har sin förmodligen bästa form på ett par år och ställs mot de regerande ligamästarna Liverpool i helt rätt tid. Ole-Gunnar Solkjaer har lyckats att få igång Red Devils på riktigt och man har visat sig hålla en extremt hög höjd under den här säsongen. Det mesta går Uniteds väg och man plockar på sig poäng efter poäng. Man har en otrolig svår uppgift framför sig med tanke på att Liverpool inte har förlorat någon av sina 46 senaste hemmamatcher i Premier League. Dock så har Man United vunnit 11 av sina 12 senaste bortamatcher vilket också är en fin svit att ta med sig till Anfield. Det är oklart om Martial kommer att spela på söndag men i övrigt så ser United mycket fräscha ut inför den här matchen. Ska man lyckas vinna så gäller det att man spelar igenom Liverpools höta press som de kommer sätta mot Man Uniteds backlinje. En mycket intressant matchning väntar för bortalaget.

Speltips 17/1 Liverpool – Man United | Premier League

Speltips | Liverpool vinst | 1,94 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Liverpool är laget med sämre form i detta möte men med tanke på att man spelar på hemmaplan så kan vi luta oss mot det statistiska och väljer att även pendla över till en rak hemmavinst med tanke på att oddset är så pass bra. Vi ser fram emot veckans toppmatch och önskar er lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar