Speltips 16/10 | Peking – Malmö

Speltips 16/10 | Peking – Malmö blir en spännande match då Malmö har möjligheten att redan ikväll vinna Allsvenskan. Detta skapar en större match än vad det egentligen är. Mycket talar för att Malmö kommer att ta guldet i år oavsett om dom vinner kvällens match eller inte. Andraplaceringen hålls idag av AIK som ligger sju poäng efter Malmö vilket gör att AIK måste vinna alla sina matcher. Malmö får inte vinna några matcher utan behöver förlora minst en och kryss två. Det lämnar ganska stort utrymme för laget oavsett hur resultatet blir ikväll.

En annan viktig aspekt i denna match är att Norrköping ligger väldigt när en Europa League plats vid vinst ikväll. Hemmaplan och visioner om Europa kanske skulle kunna få extra fart i baken för Peking gubbarna men frågan är om det räcker mot ett guld hungrigt Malmö FF. Därför hypas denna vanliga match till en topp match helt plötsligt och många i Sverige kommer förmodligen att kolla ikväll. Även vi kommer att slänga ett getöga på matchen ikväll.

Norrköping ligger på sjätte plats idag och kan med tre poäng segla upp på fjärdeplats. Malmö däremot ligger etta och ftersom dom leder med sju poäng så kan man förmodligen spela lite mer avslappnat. Mycket möjligt att det blir så att Norrköping kommer att försöka pressa in några mål medans Malmö försöker segla in kontringsbollarna. Eller så kanske det blir helt tvärtom att bortalaget är så taggade att dom kommer att pressa hemmalaget en hel del.

Vi tror faktiskt att Norrköping kommer att plocka poäng i denna match. Delvis för att det är hemmaplan men också för att det är kallare i Norrköping än vad det är i Malmö. Dessutom är det en ganska lång resa lagen emellan. Kollar man på tidigare statistik så har Malmö förlorat på bortaplan mot sämre lag tidigare och har inte varit jätte bra på bortaplan. Vi chansar på Norrköping eller Kryss på hela 1.80 gånger pengarna hos Mobilebet som också erbjuder nya kunder en magisk betting bonus.

Speltips 16/10 | Peking – Malmö

Spel: Norrköping eller kryss
Odds: 1.80 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar