Speltips 16/9 Everton – West Ham United

Speltips 16/9 Everton – West Ham United | Söndagens match i Premier League blir en match mellan två jämna lag. Everton tar emot West Ham på hemmaplan i en match som beräknas att bli jämn.

Everton har fått en helt okej säsongsinledning. Man har plockat sex poäng på fyra matcher och står just nu på en niondeplats med en match mindre spelad. Man har en del offensivt starka spelare som Cenk Tosun, Sigurdsson och Walcott. Man kommer att få en tuff match med tanke på att man saknar viktiga spelare som McCarthy, Richarlison, Yerry Mina och Jagielka. Everton ställs dock mot West Ham vilket är tacksamma motståndare med tanke på att de har haft en tuff säsong. Everton bör dock vinna den här matchen och allt annat än en vinst ger hemmalaget ett underkänt betyg.

West Ham har fått en riktigt tung start med fyra raka förluster. Man är det enda laget i Premier League som står på noll poäng och det är hög tid för laget att höja sig. Man har släppt in tio mål under sina fyra matcher i Premier League och har enbart lyckats göra två mål. Fortsätter man spela ett slarvigt försvarsspel så riskerar man att åka ut och att plocka poäng mot ett mittenlag som Everton är dock inte helt omöjligt med tanke på att hemmalaget saknar en del viktiga spelare. West Ham lyckades ta sig igenom en tuff period under föregående säsong och om man lyckas göra det även den här säsongen återstår att se.

Speltips 16/9 Everton – West Ham United

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Everton vinner (2,02 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen drabbar samman i en söndagsmatch där bägge lagen är pressade till att vinna. Everton måste vinna mot ett bottenlag som West Ham och de sistnämnda behöver se till att plocka poäng för att hänga kvar i Premier League. Vi tror dock på att Everton löser en seger i den här matchen och vi tror inte på att West Hams form vänder i den här matchen.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Everton vinner | Odds 2,02 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar