Speltips 16/9 Cagliari – Milan Serie A

Speltips 16/9 Cagliari – Milan Serie A | Det är dags för en kvällsmatch i Serie A där Cagliari ställs mot ett topptippat Milan.

Cagliari har fått en helt klart godkänd start med tanke på att man plockat fyra poäng under de första tre matcherna. Man har lyckats slå Atalanta på bortaplan vilket är väldigt starkt, man har även spelat 2-2 mot Sassuolo och förlusten kom i säsongspremiären mot Empoli. Nu ställs man mot ett pånyttfött Milan och förväntas att få det riktigt tufft. Ska man lyckas plocka poäng mot de rödsvarta så behöver man se till att hålla koll på Higuain och Milans yttrar. Calhanoglu och Suso trivs bra med att både springa förbi ytterbackarna och även vika in och skjuta eller göra inlägg. Om Cagliari hänger med i det höga tempot så har man goda chanser att plocka poäng.

Milan har fått en bra start på sin säsong. Man spelade sin öppningsmatch mot Napoli på bortaplan och ledde med 0-2 vilket man tappade till 3-2 vilket är underkänt, men med tanke på att det trots allt var en förlust mot Napoli så kan man inte rata laget för det. I den andra matchen ställdes man mot Roma där man spelade ut Roma men lyckades inte punktera matchen förrän i den 94e minuten efter en passning från Higuain som hamnade framför fötterna på Cutrone som enkelt kunde rulla in bollen i mål. Man har enbart spelat två matcher då den egentliga premiärmatchen mot Genoa blev uppskjuten. Nu ställs man mot ett svagare Cagliari som trots allt är i form, man kommer inte att få det helt lätt men man förväntas vinna.

Speltips 16/9 Cagliari – Milan Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Milan vinner (1,80 gånger insatsen)
Motivering | I söndagskvällsmatchen så tror vi på en underhållande match där bägge lagen har sina chanser att göra mål och vi tror definitivt att många chanser kommer att uppstå. Milan är dock storfavoriter i detta möte och vi tror även starkt på att de lyckas vinna mot Cagliari trots en match som förväntas vara jämn. Vi rekommenderar er starkt att spela på Milan med tanke på det höga oddset.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Milan vinner | Odds 1,80 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar