Speltips 16/8 Sevilla – Manchester United | EL Kvartsfinal

Speltips 16/8 Sevilla - Manchester United | EL Kvartsfinal

Speltips 16/8 Sevilla – Manchester United | EL Kvartsfinal

Sevilla lyckades ta sig vidare genom en 0-1 vinst mot Wolverhampton efter en match som svängde en hel del. Lucas Ocampos lyckades hitta rätt efter 88 minuter och Sevilla drog till sist det längsta strået.

Man fick en straff emot sig som Raul Jimenez inte lyckades förvalta väl och det blev en alldeles för lätt uppgift för Sevillas målvakt Yassine Bounou att rädda. Nu ställs man mot ett ännu starkare lag från samma liga, nämligen ingen mindre än Manchester United. Ska man lyckas ta sig vidare så gäller det att Diego Carlos och Jules Kounde i Sevillas backlinje gör jobbet och ser till att de offensiva spelarna i Manchester United inte får allt för mycket tid på sig när de närmare sig målet.

Manchster United lyckades ta sig vidare efter en långdragen match mot FC Köpenhamn som till slut slutade 1-0 till Man Uniteds favör under extratid efter mål av Bruno Fernandes på straff. Man lyckades plocka en tredjeplats i Premier League och med samma poäng som Chelsea som ligger på en fjärdeplats efter sämre målskillnad, vilket har varit ett helt okej resultat för Ole Gunnar Solkjaer. Skulle man lyckas ta sig vidare till en semifinal och eventuellt en Europa League-final så skulle Manchester Uniteds säsong i stora drag vara klart godkänt och även med ett plus vid kanten eftersom att man tagit en tredjeplats i Premier League som är en tuff uppgift för ett lag som inte har allt för många rutinerade spelare.

Speltips 16/8 Sevilla – Manchester United | EL Kvartsfinal

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Att ta sig vidare – Sevilla (2,08 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Det här blir en match som kan sluta precis hur som helst. För bägge lagen så är detta ett tufft möte som kan sluta hur som helst. Det är tillfälligheterna som kommer att avgöra och eftersom att Sevilla har en större bredd i sitt spel så tror vi på att spanjorerna blir de som tar sig vidare till en kvarstfinal. Manchester United har redan plockat sin CL-plats inför nästa säsong precis som Sevilla, men eftersom att man visade sig göra en bra match senast mot Wolverhampton och visade upp bra form så vill vi spela på att Sevilla tar sig vidare.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar