Speltips 16/8 CSU Craiova – RB Leipzig

Speltips 16/8 CSU Craiova – RB Leipzig | Det är dags för returmötet i Europa League-kvalet och första mötet mellan dessa lag slutade 3-1 till RB Leipzig.

CSU Craiova kvalar sig till Europa League för andra året i rad. Förra säsongen så åkte man ut mot AC Milan i Europa League-kvalet och i år så behöver man ta sig an RB Leipzig som också är ett tufft motstånd. Nu är det dags att ta emot RB Leipzig på hemmaplan och man behöver en 2-0 vinst för att ta sig vidare och då tar man sig vidare på bortamålsregeln. CSU Craiova kommer att spela ett försiktigt spel och lägga mycket tid på uppbyggnaden av sitt spel precis som de gjorde i första mötet. Dock så behöver man skapa chanser och sätta dessa, för att skapa chanser är något Leipzig är duktiga på att göra.

RB Leipzig lyckades vinna första matchen på hemmaplan med 3-1 vilket är ett bra resultat och just nu är man vidare och man kan fokusera på att bygga upp spelet under matchen utan att behöva sätta hög press på försvaret. På så vis sparar man både tid och energi vilket är viktigt för Leipzig under bortamötet. RB Leipzig kommer högst troligt att spela med ett lågt försvarsspel och försöka spela på kontringar utan att offra många spelare i offensiven. Man kommer högst troligt att ta sig vidare utan några större problem och vi har svårt att se CSU Craiova ta sig vidare.

Speltips 16/8 CSU Craiova – RB Leipzig

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (2,33 gånger insatsen)
Motivering | Första mötet slutade 3-1 och med tanke på att det räcker för CSU Craiova att vinna med 2-0 för att ta sig vidare så tror vi på en försiktig match. Craiova kommer inte att behöva gå framåt allt för mycket och Leipzig har ingen anledning att spela ett offensivt spel och därför så tror vi på att det blir mindre än 3 mål i detta möte.

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Under 2,5 | Odds 2,33 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar