Speltips 16/8 Atalanta – Hapoel Haifa

Speltips 16/8 Atalanta – Hapoel Haifa | Nu börjar det närma sig slutspurten i Europa League-kvalet och returmötet mellan Atalanta och Hapoel Haifa spelas i Bergamo på torsdagskvällen.

Atalanta har haft en strålande säsong bakom sig både i Serie A och i Europa League. Man slutade på en sjundeplats i Serie A och tog sig till sextondelsfinal i Europa League och var nära på att slå ut Borussia Dortmund men bägge mötena slutade totalt 4-3 till tyskarna och man lämnade Europa League efter att ha gjort en otroligt bra insats. Under försäsongen så har man gjort en del förändringar och starkaste tillskottet är Duvan Zapata som anländer efter en strålande säsong i Sampdoria. Duvan Zapata stod för en fin insats under föregående säsong och kommer att vara en bra tillgång för Atalantas räkning.

Hapoel Haifa fick det tufft under det första mötet på hemmaplan och förlorade med 1-4. Det syntes klart och tydligt på att det var klasskillnad mellan bägge lagen. Tyvärr så är det en riktigt brant uppförsbacke för Hapoel Haifa. Man behöver vinna med 0-4 för att ta sig vidare och vinna med 1-4 för att ta sig till förlängning och med tanke på att det matchen spelas på Atalantas hemmaborg så räknar vi med att få en liknande matchbild som vi fick i det första mötet.

Speltips 16/8 Atalanta – Hapoel Haifa

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Halvtid – Hemmalaget vinner (1,60 gånger insatsen)
Motivering | I första mötet så såg vi totalt fem mål där Atalanta ledde i halvtid. Hapoel Haifa behöver göra fyra mål för att kunna ha chans att ta sig vidare och det innebär att de inte har råd att hålla tillbaka för att spela försiktigt, de kommer att spela offensivt vilket kommer öppna upp det för Atalanta.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Halvtid – Hemmalaget vinner | Odds 1,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar