Speltips 16/7 Elfsborg – Hammarby Allsvenskan

Speltips 16/7 Elfsborg – Hammarby Allsvenskan | VM är över och vi startar veckan med en härlig allsvensk match mellan där formstarka Elfsborg ställs mot Hammarby.

Elfsborg har en stark form för tillfället och har vunnit sex raka matcher och har en go känsla inför kvällens match. Man har lyckats komma igång med det som varit ett stort problem för Elfsborg denna säsong, nämligen att göra mål. nu har man gjort 12 mål i de 5 senaste matcherna vilket är ett enormt starkt facit. Dock så har man inte lyckats hålla nollan i någon av de 7 senaste matcherna och om Elfsborg ska kunna klättra i tabellen så gäller det att det defensiva spelet fungerar bättre än va de visat sig göra så här långt i säsongen.

Hammarby har haft det tufft i sina fem senaste matcher, man har tre förluster, en oavgjord match och enbart en vinst. Man inledde säsongen med en otroligt stark form där man lyckades vinna 10 matcher och spela en oavgjort i de 11 första och efter säsongens första förlust mot AIK så har man haft det svårt. Man har spelat 1-1 mot Hammarby och förlorat mot Östersund. Det är dags för Hammarby att vända på den här negativa trenden och en bortamatch mot Elfsborg kan vara ett sådant tillfälle.

Speltips 16/7 Elfsborg – Hammarby Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans – X2 (1,62 gånger insatsen)

Motivering | Vi tror att kvällens match blir en målrik historia då bägge lagen har otroligt höga högstanivåer på sitt spel. Elfsborg har en otroligt fin form och man blir svårslagna i kvällens match på hemmaplan trots att man möter Hammarby som har två matcher mindre spelade än ligaledaren AIK. Vinner man dessa två matcher så är man två poäng före Elfsborg men det är lättare sagt än gjort speciellt med tanke på att man har en svag form i dagsläget. Vi tror därmed på att matchen slutar oavgjort eller att Hammarby plockar tre poäng.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Dubbelchans – X2 | Odds 1,62 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar