Speltips 16/6 Frankrike – Australien VM Grupp C Omgång 1

Speltips 16/6 Frankrike – Australien VM Grupp C Omgång 1 | Dags för en av de stora favoriterna i VM att inviga sommarens mästerskap, nämligen Frankrike.

Franrike är en av VMs storfavoriter till att lyfta VM pokalen och med tanke på de resultat de har levererat så är det inte alls märkvärdigt. Enbart 1 förlust av sina 12 senaste matcher är ett bra facit att kliva in i ett VM med. fransmännen slog nyligen Italien med 3-1 vilket är otroligt starkt med tanke på att Frankrike inte presterade fullt ut. Frankrike har mycket variation i sitt spel och är kanske de laget som har mest balans. De har offensiva spelare som Pogba, Mbappé och Griezmann samtidigt som de har defensiva Kanté och ytterbackar som är starka defensivt men även kan gå offensivt. Inför dagens morgonmatch mot Australien så tror vi starkt på att Frankrike löser gruppen helt klart svagaste lag utan några problem.

Australien är laget i gruppen som kommer att ha det tuffast. En grupp som består av Frankrike, Peru och Danmark är ingen lätt uppgift för Australien. Om australierna lyckas stänga matchen med en plockad poäng så är det oerhört positivt vilket innebär att Frankrike blir pressat till att vinna sina resterande matcher och det öppnar upp en liten dörr för Australien att ta sig vidare. Till skillnad från Frankrike så har Australien förlorat två av sina 12 senaste matcher, men dock så har fler matcher slutat oavgjort och man har matchats mot sämre lag.

Inför dagens match förutspår vi en match där Frankrike dominerar spelet matchen igenom och det kan ge Frankrike tid för att värma upp inför de kommande matcherna mot Peru och Danmark. Dock så har Frankrike rent historiskt tenderat att vara bleka när det passar som minst och om dagens match slutar i en sådan historia så kan det vara otroligt negativt för gruppdynamiken.

Speltips 16/6 Frankrike – Australien VM Grupp C Omgång 1

Matchen mellan Frankrike – Australien kickar igång 12:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Frankrike gör mål i båda halvlekarna (2,10 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Nej (1,61 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Frankrike gör mål i båda halvlekarna | Odds 2,10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Båda lagen gör mål – Nej | Odds 1,61 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar