Speltips 16/6 Argentina – Island VM Grupp D Omgång 1

Speltips 16/6 Argentina – Island VM Grupp D Omgång 1 | Äntligen dags för Messi att träda in i VM och i första matchen ställs han mot Island.

Argentina kan vara det mest obalanserade laget i hela VM sett till kvalitén på offensiven. Man har spelare som Di Maria, Lionel Messi, Sergio Aguero, Paulo Dybala och Gonzalo Higuain för att nämna några. När det kommer till den kreativa anfallsfotbollen så kan Argentina kanske vara det bästa laget i världen, men när det kommer till att försvara sig så handlar det om något helt annat. På sista tiden har Argentina lyckats hålla nollan och förbättrat sig på den punkten men om det blir ett problem i VM återstår att se.

Island har inte alls haft det lika lätt som Argentina och man har enbart vunnit två gånger på de sex senaste matcherna och då var bägge mot Indonesien som inte alls är ett bra lag att mäta sig med. Man har åkt på förlust mot Norge, Peru, Mexico och Tjeckien. För att kunna ta sig vidare från gruppen som består av Argentina, Kroatien och Nigeria så behöver man leverera på topp. Här gäller det att spela ett kompakt försvarsspel och kontra i rätt lägen. Det var en av framgångsfaktorerna för Island i EM 2016 och om man lyckas repetera något liknande så hade det varit fantastiskt för både fotbollen och framför allt Island som nation.

Inför kvällens match så tror vi starkt på att Argentina kommer att bjuda på en fin fotboll och då kan det dra iväg väldigt tidigt om deras spel lyckas klaffa. Island har inte mycket att sätta emot ett så starkt lag som Argentina är. Men större mirakel har skett, både i fotbollen och för Island i synnerhet och vi ska absolut inte räkna bort något lag i detta VM.

Speltips 16/6 Argentina – Island VM Grupp D Omgång 1

Matchen mellan Argentina – Island startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Vinnare i halvtid – Argentina (1,83 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Argentina vinst + Messi mål + hållen nolla (3,30 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Frankrike gör mål i båda halvlekarna | Odds 2,10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Vinnare i halvtid – Argentina | Odds 1,83 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar