Speltips 16/4 West Ham United – Stoke

Speltips 16/4 West Ham United – Stoke. Ny vecka och ny fokusmatch i vanlig ordning. Vi tar oss till de brittiska öarna och inte allra minst londonlaget West Ham United som gästas av Stoke.

West Ham har haft en väldigt turbulent säsong och har lyckats parkera på plats 15 efter 32 spelade omgångar. Skadorna har ställt till det för West Ham men oavsett skadorna så lyckas de ställa upp med ett starkt lag med den ständigt hungrige Arnautovic på toppen. The Hammers lyckas ofta ställa till det med många farliga målchanser mot de flesta lagen. Så länge de lyckas få till sina långbollar och kommer förbi på kanterna för att komma till inlägg så kan man aldrig räkna bort dem.

Stoke är ett ganska tacksamt lag att möta med tanke på att de kommer med fyra raka förluster och ingen vinst på de nio senaste matcherna men den här matchen är otroligt öppen och med tanke på att West Ham ännu inte har säkrat spel i nästa års upplaga av Premier League så är en trepoängare något som londonlaget kommer att gå för.

Stoke har de senaste två säsongerna varit väldigt starka och har lyckats hota de allra flesta lagen och i synnerhet på hemmaplan där Stoke har varit bland de svåraste lagen att besöka. Men nu är det bortaplan och en helt annan säsong och Stoke har inte fått till det spel de velat etablera.

Med Xherdan Shaqiri och Diouf i spetsen då tror vi att det kan bli en väldigt svängig match med massvis av lägen där bägge lagen kommer gå för fulla muggar. Med tanke på Stokes aggressiva presspel så tror vi att det kan bli en svår match för bägge lagen och inte allra minst för hemmalaget trots att Stoke har en dålig form.

Speltips 16/4 West Ham United – Stoke

Som alltid så har vi två spelalternativ som vi tycker värda att poängtera och vi tackar Betsson för deras generösa odds. Matchen kickar igång 21:00. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel på upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål i matchen – Över 2.5 (2,05 gånger pengarna)
Speltips B |Rimlig | Matchresultat – Bortavinst (4,15 gånger pengarna)

Antal mål i matchen – Över 2.5 | Odds 2.05 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Bortavinst | Odds 4.15 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar