Speltips 16/3 Real Madrid – Atalanta | Champions League

Speltips 16/3 Real Madrid - Atalanta | Champions League

Speltips 16/3 Real Madrid – Atalanta | Champions League
Det är dags för returmötet mellan Real Madrid och Atalanta. Första matchen slutade 0-1 till Real Madrids favör och det ska bli mycket intressant att se hur reaktionen på returmötet blir.

Real Madrid har just nu en mycket bra form sett till att man inte förlorat sedan 30 januari mot Levante. Man har en stabil defensiv och en offensiv som levererar mot förväntan och spelar framför allt bra när det gäller. Man har under de fem senaste matcherna gjort sex mål och endast släppt in tre mål, vilket är helt okej facit med tanke på att det räckt till tre vinster och två oavgjorda resultat. Man gjorde en bra insats under första mötet mot Atalanta i Champions League och lyckades göra 0-1 efter att Atalanta fick se en av sina spelare bli utvisade. Man tar sig därmed vidare med 0-0 eller 1-1 resultat och vid 0-1 förlust så blir det förlängning. Dock så har man långt ifrån råd med att slappna av och man behöver fortfarande göra en defensivt stabil insats för att lyckas hålla nollan mot Atalanta som har en mycket stark offensiv. Real Madrid saknar fortfarande Hazard, Mariano, Carvajal och Casemiro som har ett rött kort och missar den här matchen. Man har trots detta en mycket bra trupp att ställa upp med och är en klar favorit att ta sig vidare.

Atalanta har blandat och gett under större delen av säsongen och har gått ifrån att göra toppmatcher till att göra svagare insatser. Har man en bra dag så kan man absdolut slå Real Madrid men det är lättare sagt än gjort. Man har ett offensivt mycket starkt lag och Zapata och Muriel förväntas bägge starta tillsammans med Ilicic under den här matchen som kan spela 10;a i en 3-4-3 uppställning. Man har inget att förlora och vi förväntar oss ett Atalanta som levererar i dessa måste-matcher som de brukar göra. Huruvida man lyckas med detta eller ej återstår att se men har Gasperini gjort sin läxa så kan vi räkna med att man ger Real Madrid en tuff match och nyttjar sina kontringsegenskaper för att ställa till det för Real Madrid. Huruvida man lyckas lösa uppgiften återstår att se.

Speltips 16/3 Real Madrid – Atalanta | Champions League

Speltips | Under 2,5 mål | 2,28 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har ett mycket spännande möte framför oss där Atalanta inte har något att förlora samtidigt som Real Madrid har en bra form i dagsläget. Ett sannolikt resultat är 1-1 och bägge lagen kommer att gå för vinst under detta möte. Vi väljer därför att spela på under 2.5 mål som ger oss 2,28 gånger insatsen.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar