Speltips 16/12 Liverpool – Tottenham | Premier League

Speltips 16/12 Liverpool - Tottenham | Premier League

Speltips 16/12 Liverpool – Tottenham | Premier League
Vi har ett absolut toppmöte framför oss under onsdagen och det är mellan inga mindre än Liverpool och Tottenham som ställs mot varandra.

Liverpool har ett mycket skadedrabbat lag och kommer att få det mycket tufft under onsdagskvällen. Skadelistan är lång lång och de tunga avbräcken är Virgil van Dijk, Thiago, Milner, Diogo Jota och Joe Gomez. Trots detta så har man ändå mycket tack vare sin breda speltrupp ett bra lag att ställa upp med inför den här toppmatchen. Deras främre trio väntas bestå av Mané till vänster, Firmino i mitten och Salah till höger och vi vet precis hur hög högstanivå dessa spelare besitter. Dock så ställs man mot ett Tottenham som sällan släpper in mål i Premier League. Sedan den 1 november så har man endast släppt in ett mål, vilket kom i helgen på bortaplan mot Crystal Palace. Liverpool har dock inte förlorat någon av sina 44 senaste hemmamatcher i Premier League vilket är en otroligt stark siffra och slutet på den trenden kan mycket väl komma i detta möte.

Tottenham har som sagt en mycket bra form och har ett defensivt etablerat spel som fungerar otroligt bra under José Mourinho. Man står som ligaledare efter 12 omgångar på samma poäng som Liverpool men dock bättre målskillnad. tabellen är dock tight och man har endast fem poäng ner till Wolverhampton som står på en tiondeplats, vilket är en otroligt jämn ligatopp. Det kan svänga åt många håll vid en förlust i detta möte men för Tottenhams del så vore det mycket viktigt att plocka tre poäng. Liverpool är dock inte någon favoritmotståndare för Spurs. Senast man slog Liverpool var på hemmaplan år 2017 med 4-1, vilket också är den enda vinsten man har mot Liverpool under de senaste nio matcherna. Om Mourinho kan ändra på saken återstår att se. Vi ser fram emot detta möte och hoppas på en het match.

Speltips 16/12 Liverpool – Tottenham | Premier League

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,93 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match där två topptränare ställs mot varandra och det är inga mindre än Jürgen Klopp mot José Mourinho. Vi tror på en mycket intensiv match där bägge lagen kommer att försöka sig på att styra matchtakten. Liverpool kommer troligtvis ha mer bollinnehav än vad Mourinhos Tottenham brukar att ha. Ska Liverpools positiva hemmasvit brytas någon gång så är det mot ett formstarkt Tottenham samtidigt som man själva har dålig form. 1,93 för X2 är alldeles för bra och blir det starkaste speltipset under detta möte. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar