Speltips 16/10 Nimes – Paris Saint Germain | Ligue 1

Speltips 16/10 Nimes - Paris Saint Germain | Ligue 1

Speltips 16/10 Nimes – Paris Saint Germain | Ligue 1
Det är äntligen återigen dags för klubblagsfotboll och vi rivstartar helgen med en match mellan franska Nimes mot Paris Saint Germain. Två offensiva starka lag, men ändå helt olika.

Nimes har en helt okej form, för att vara Nimes. Man har plockat åtta poäng under sina fyra senaste matcher och har en mycket tuff match framför sig på fredag. Man ställs mot ett lag som har bättre spelare på varje position och mycket ska till om man ska lyckas plocka tre poäng, trots att det är hemmaplan för Nimes. Sett till statistik så kan vi konstatera att Nimes sällan har majoriteten av bollinnehavet och är dåliga i 1v1 spelet, både offensivt som defensivt. Nu ställs man mot ett lag som bemästrar det som Nimes är svaga på att möta. Mycket ska till om Nimes ska plocka tre poäng i den här matchen, men större skrällar har vi sett tidigare.

Paris Saint Germain har efter en tung inledning av säsongen lyckats hitta formen och har fyra raka vinster. Man har gjort 12 mål under sina fyra senaste matcher vilket är riktigt starkt och det ska bli intressant att se om formen håller i sig även efter landslagsuppehållet. Man ställs mot ett betydligt svagare Nimes där allt annat än tre poäng är ett misslyckande för ett PSG som jagar ligaettan Lyon som har två poäng mer än PSG efter lika många matcher spelade. Vi kan räkna med ett PSG som styr taktpinnen och kommer att ställa till det rejält för hemmalaget.

Speltips 16/10 Nimes – Paris Saint Germain | Ligue 1

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 3,5 mål (1,87 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en match framför oss där ett svagare Nimes ställs mot stora starka PSG. Bortalaget förväntas näst intill köra över Nimes. Dock så har Nimes visat att man är ett offensivt duktigt lag som kan göra mål framåt. Man har gjort nio mål under sina sex senaste matcher. Detta bäddar för en målrik match om man adderar PSGs målskörd under de senaste matcherna. Över 3,5 mål till 1,87, helt klart spelvärd. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar